Tribunalul Brașov s-a pronunțat în țeapa parcărilor de la Codlea

Tribunalul Brașov s-a pronunțat în țeapa parcărilor de la Codlea

În data de 13 martie 2012, Tribunalul Brașov a dat sentința  în procesul deschis de Primăria Codlea împotriva firmei Hi-Speed Recovery Botoșani, care administrează parcările private din municipiu și care se ocupa și de ridicarea celor parcate ilegal.

Astfel, magistrații au decis ca firma privată să sisteze activitatea desfășurată în municipiul Codlea și dispune rezilierea contractului 123/09.09.2010. Mai mult, isntanța a decis ca firma din Botoșani să plătească la bugetul local suma de 45.000 de lei, cu titlul de redevență, la care se adaugă 2.250 de lei majorări. În plus, judecătorii au obligat SC Hi-Speed Recovery și plata a 2% pe zi, tot ca majorări de plată, începând din data de 30 mai 2011 și până la data plății efective.

Alte articole:   VIDEO Ministrul Finanțelor, despre rectificarea bugetară: "Ministerul Transporturilor are un buget record! Sumele din Sănătate au crescut cu 45%"

Este vorba de 900 de lei pe zi, iar dacă firma ar fi plătit chiar în ziua pronunțării sentinței, respectiv 13 martie 2012, municipiul Codlea ar trebui să mai încaseze, pe lângă sumele precizate anterior, încă 295.200 de lei! Adică de 6,56 ori cât este redevența!

CLICK pe poza de mai jos pentru a o mări!

Sentința Tribunalului. sursa: procodlea.ro

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
  1. CEi care sunt cu amenda la primarie ca au parcat necorespunzator pe durata contractului cu firma hi speed ….. Ce fac platesc sau se anuleaza ?!!!

    Reply
  2. nu sunt jurist, dar daca nu ai contestat amenda in instanta, la momentul respectiv, nu prea ai sanse. in mod normal, cei amendati dupa data incare instanta a reziliat contractul, ar trebui sa scape, pentru ca amenda este data in baza unui contract anulat.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate