blog-logo

Şase infractori din Codlea au fost reţinuţi

Şase infractori din Codlea au fost reţinuţi

Foto: codlea-info.ro

Polițiștii codleni au identificat ieri șase suspecți, în două cazuri instrumentate. Astfel, polițiștii au reținut trei localnici de 23, 24 și 31 ani, suspecți în cazul tâlhăriei comise în noaptea de  25/26.03.2012, pe strada Răchitei din municipiu, când un localnic care se deplasa pe jos a fost deposedat de două telefoane și un pachet de țigări, prin amenințări și folosirea violenței. Oamenii legii au reușit recuperarea telefoanelor, iar suspecții au fost prezentați magistraților, care au dispus arestarea preventivă a doi dintre ei și cercetarea celui de-al treilea în stare de libertate, sub acuzaţia de tâlhărie.

De asemenea, polițiștii au mai identificat alți trei  localnici minori, de 14,15 și 16 ani, ca fiind suspecți în cazul furtului comis în  noaptea de 17/18.03.2012, dintr-o gospodărie din municipiu,când s-au sustras 21 de porumbei. Polițiștii au reușit recuperarea a 17 porumbei, iar minorii sunt cercetați în stare de libertate, pentru furt calificat.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Întreruperi programate de curent în Săcele și Părău
 1. […] newsbv.ro  Share this nice post:Tags: codlea, erwin albu, info, politia, politia locala […]

  Reply
 2. oaaaaa…porumbei…oaaa…telefoane si tzigari…a-ti luato razna ….prindeti hotii aia mari care se imbogatesc..si delapideaza milioane si miliarde de lei…nu pe aia care mor de foame…

  Reply
 3. ooo daca au furat tigari si telefoane sigur nu mureau de foame ionutze

  Reply
 4. da trebui prinsi hoti marii dar si siguranta pe strada e importanta.
  tiar coveni ca pentru un pachet de tigari si 2 tel sa vina trei persoane sa te ia la omor si pol sa nu faca nimic

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate