„Blonda fotbalului“ din Liga I, pudrată auriu pentru un nou pictorial sexy

„Blonda fotbalului“ din Liga I, pudrată auriu pentru un nou pictorial sexy

Denisa Nechita revine in forta cu o sedinta foto absolut incendiara, pentru a sustine atat echipa nationala, cat si granzii fotbalului intern, care au suferit infrangeri umilitoare in ultima perioada.

Supranumita Sexy-Blonda fotbalului romanesc, gratie afinitatii pentru sportul rege de pe meleagurile mioritice, tanara in varsta de 23 de ani s-a gandit sa le ridice si moralul jucatorilor din Liga 1.

Topmodelul originar din Brasov a lasat la o parte orice fel de inhibitie si s-a dezbracat de secrete pentru un pictorial de aur marca Bucătărescu.

In speranta ca lucrurile vor reveni la normal in fruntea clasamentului intern, Denisa Nechita s-a lasat poleita in culoarea campionilor, iar munca depusa pret de cateva ore a meritat tot efortul.

Alte articole:   Aeroportul din Brașov, în pericol?! Dezvăluiri incredibile vineri, la ora 18.30, ÎN DIRECT

”Am vrut sa arat ca, dincolo de orice conventii, nudul este o arta. O arta cu standarde foarte inalte, folosirea aurului fiind simbolica, in contextul in care acest material nobil este unanim considerat un simbol al excelentei”, a spusSexy-Blonda fotbalului romanesc la finalul sedintei foto.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate