blog-logo

UNPR Brașov, pulverizat și făcut anexă la PDL

UNPR Brașov, pulverizat și făcut anexă la PDL

Deputatul UNPR Valeriu Steriu a fost trimis la Brașov să-i potolească pe progresișii locali care chiar credeau că sunt membrii unui partid „pe bune“, unde au dreptul să aleagă și să fie aleși, cum scrie la Constituție.

Nu a fost să fie așa, pentru că munca celor din teritoriu est folosită doar penbtru a face jocurile politice la București. Steriu a preluat conducerea filialei UNPR Braşov despre care nu avea habar că există până când a călcat în oraș.

Radu Bădiţă a fost detronat, dar i s-a oferit un post de președinte executiv, post de pe care i s-a interzis să candideze la funcția de primar, ca nu cumva să-l concureze pe George Scripcaru (PDL). Cu această ocazie a fost reșapat și  Mihai David, fost consilier local PSD ajuns prim-vicepreşedinte la UNPR Brașov, dar afară din partid după ce și-a urmărit interesele personale: afacerea BEPCO – termoficarea Brașovului și obținerea de la PDL a funcției de șef al Hidroelectrica.

Alte articole:   Criterii noi de carantinare a localităților: nivelul de testare COVID devine factor principal, alături de rata de incidență și gradul de ocupare a paturilor din spitale și secțiile ATI

Valeriu Steriu a explicitat politica de iepure politic al PDL: „ Pregătim listele de candidaţi la primării acolo unde nu există uncandidat din partea PDL şi listele separate pentru consilierii locali şi judeţeni“, a spus Steriu, care a mai precizat că UNPR nu va avea un candidat la Primăria Braşovului, dar că la Consiliul Judeţean nu exclude posibilitatea susţinerii unui candidat independent. Această afirmație vine și susține zvonul potrivit căruia independentul Nicolae Țucunel va fi susținut de PDL, că a pus-o foarte clar tot Steriu: UNPR trebuie să susțină candidatul PDL, dacă acest există. De aici, alte două chestiuni: fostul șef al UNPR, Constantin Arișanu, a fost făcut de râs, pentru că a fost lansat în cursa pentru funcția de președinte al Consiliuluil Județean, din partea progresiștilor și a fost tras pe linie moartă fără vreo explicație logică. Un alt independent, Dumitru Ioan Puchianu, care se vedea susținut de PDL, a fost iar înșelat de PDL și George Scripcaru (dacă vă aduceți aminte episodul de la alegerile trecute când se plângea că materialele lui de campanie electorală au fost arse de proprii lui colegi…).

Alte articole:   Tot ce trebuie să știți despre folosirea tablourilor ca decorațiuni

 

Distribuie dacă îți place!
 1. Ca de obicei dezinformarea si lipsa de obiectivitate sint in floare!autorul se contrazice singur – daca Steriu nu stia despre filiala Brasov a UNPR rezulta ca ‘a fost trimis’..unde?? la ceva ce nu exista?!!poti veni sa ‘potolesti’ ceva ce nu exista de fapt?!! este un nonsens!.. Steriu nu este de pe Marte! este din Fagaras.. deci cel putin ca exista Brasov si organizatia UNPR stia!de aceea este cu atit mai normal ca el sa vina intr-un fel sa reprezinte interesele locului unde s-a nascut!ceea ce omite acelasi autor este faptul ca toate organizatiile judetene au si o coordonare de la ‘centru”… deci care e problema?!!
  Cit despre titlul… SENZATIONAL!!! BREAKING NEWS!…de asemeni se vede nonsensul – daca a fost pulverizat… ce sa mai faci anexa?!!!… si daca ar fi asa… de ce nu pomeneste nimic si despre cealalta infima particula care fugutza a devenit anexa PPDD?!!… asta doar ca sa fim obiectivi!

  Reply
 2. […] A doua formaţiune politică nouă în Braşov este Uniunea Naţională pentru Progresul României, pe scurt UNPR. Uniunea, ce promite de asemenea să promoveze doar personalităţi imaculate, tocmai ce s-a lansat şi promite să ofere o alternativă politică autentică în judeţ, după cum informează NewsBv.ro. […]

  Reply
 3. Asa ca chestie… Se zice ca Fodor nu misca un mm fara aprobarea Lu Hogea Si ca Hogea e sclavu Lu Cancescu carele ar vrea unpristii evaporati , nu pulverizati. Partea naspa e ca Si Scripcaru nu ii place… Da deloc! Se Mai zice ca Badita e chiar ok si ca venirea lu Steriu la Brasov cam enerveaza pe mos Cancescu care cica nu e deloc fericit ca nu i-a facut praf pe unperisti… Complicat. Nu?

  Reply
 4. Zilele astea m-am tot amuzat citind presa brasoveana. Voi chiar nu stiti ce inseamna politica????? Care organizatie pulverizata? Fodor si inca 3-4 petreusi de la Ramada? :))) Daca tot faceti presa si abordati subiecte politice invatati, macar de bun simt,sa relatati adevaruri!! Pana si tineretul se bucura de venirea domnului Steriu! In sfarsit UNPR Brasov a devenit putere politica! Badita si Steriu o sa faca din organizatia asta ce nu poate rupe nici mama, nici soacra, nici supusii lui Cancescu. Incercarea moarte n’are dar nici reusita nu au avut. Astia 3-4 oameni care au plecat din UNPR nu s-au dus nicaieri sa faca politica, doar si-au pastrat salariile de la Hogea. Pacat de ei.. Pana la urma si mieii se satura sa fie sacrificati!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate