Tandemul Dragoş Serafim – primar, Octavian Buta – viceprimar, oferta USL la Cristian

Tandemul Dragoş Serafim –  primar, Octavian Buta – viceprimar, oferta USL la Cristian

Lucrurile au fost bătute în cuie în privinţa candidaţilor Uniunii Social-Liberale, în comuna Cristian.

“Suntem în USL, am făcut echipă, ne înţelegem foarte bine şi degeaba înceacă unii să bage zâzanie între noi, pentru că noi suntem o echipă şi vom merge înainte tot împreună”, spune primarul Dragoş Serafim (PSD).

Viceprimarul Buta Octavian (PNL) spune că “este momentul să ne asumăm ce este de asumat, ca oameni de administraţie şi ca oameni  înregimentaţi politic. In momentul în care eşti într-o funcţie politică, ai şi responsabilitate. Am realizat acest tandem si am reusit sa facem si lista comuna de consilieri, cu candidat unic USL, la Primarie, în persoana domnului primar Dragoş Serafim, pentru ca dorim ca acest tandem să facă lucrurile bine în continuare”.

Alte articole:   VIDEO Orban bagă în carantină autostrada Comarnic - Brașov

În privinţa situaţiei de la Cristian, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Ioan Ochi (PSD), a remarcat faptul că, “la Cristian, chiar putem vorbi de realizări importante, Cristianul a creat conditii de trai, in mediul rural, la fel ca in mediul urban. Din punct de vedere al administrarii veniturilor, este o comuna de dat model, pentru că au ştiut sa administreze patrimoniul public si privat al comunei. S-au găsit bani şi pentru infrastructura de transport, si pentru mediu, apa şi canalizare. Le recomand cetăţenilor să aibă grijă de primar, viceprimar şi acest consiliu local, care au ştiut să colaboreze şi să facă bani pe care să-i gestioneze în interesul cetăţenilor.. Practic, aici  USL funcţionează încă dinainte să fie înfiinţat”.

Alte articole:   503 persoane testate pozitiv, izolate la domiciliu, 750 în carantină, la Brașov
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
  1. Cristianul este o comuna model pentru tot judetul Brasov, experienta domnului Dragos Serafim cu tineretea si puterea de munca a domnului Octavian Buta au dus la un bun management public in Cristian.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate