blog-logo

EXCLUSIV Încă o lovitură pentru novembriștii și revoluționarii brașoveni

EXCLUSIV Încă o lovitură pentru novembriștii și revoluționarii brașoveni

Casa Națională de Pensii a trimis în teritoriu o notă prin care avertizează filialele județene că trebuie să ia măsuri pentru recuperarea unor diferențe de bani pentru sumele plătite revoluționarilor și membrilor Asociației 15  Noiembrie 1987.

„În perioada ianuarie 2011 – martie 2012, toate prestațiile (…) au fost plătite în alt cuantum decât cel legal cuvenit. Indemnizațiile plătite luptătorilor remarcați prin fapte deosebite și pentru copii eroilor martiri, indiferent de vârstă, dacă nu sunt încadrați în nicio formă de învățământ ori nu realizează venituri din motive neimputabile lor, s-au plătit eronat doar în perioada ianuarie-decembrie 2011, deoarece din anul 2012 aceste drepturi nu se mai plătesc“, se arată în tona amintită.

Alte articole:   Strategia de Dezvoltare Locala a Municipiului Codlea pentru perioada 2021-2027

Greșeala, care aparține Casei Naționale de Pensii, este determinată de faptul că majorarea cu 15% a acestor drepturi trebuia făcută „față de cuantumul aflat în plată la nivelul lunii octombrie 2010“ .  

Mai mult, Casa Națională de Pensii solicită luarea măsurilor legale pentru recuperarea sumelor plătite în plus, conform prevederilor legale. Respectiv, la cei care mai au de încasat sume de bani de la Casa de Pensii, să li se rețină suma plătită în plus sau să se treacă la executarea silită a acestora.

Click pe poză pentru a fi mărită!

Distribuie dacă îți place!
  1. Pentru noiembrişti nu-i lovitură mare, ei primesc şi acum indemnizaţie. N-am înţeles de ce noiembrie 1987, cînd n-a fost nici un mort, e considerat mai important decît decembrie 1989, cînd au murit atîţia oameni şi a fost răsturnat regimul. Problemă mare vor avea revoluţionarii care nu mai primesc indemnizaţii dar li se va cere să restituie nişte bani.

    Reply
  2. Mari Javre de oameni sunt birocratii de la casele de pensii din BRASOV , acesti NEOCOMUNISTI -NOSTALGICI ! Cu REA-intentie-vadita nu au dat cum trebuia banii de indemnizatii VETERANILOR REVOLUIEI DIN 1989 ,pentru a-s bate joc de EI . CINE A GRESIT TREBUIE SA PLATEASCA ! NU REVOLUTIONARII AU GRESIT ci BIROCRATII CARE AU STIUT LEGILE dar LE-AU APLICAT RAU VOITOR SPRE UMILIREA REVOLUTIONARILOR ,pentru a-i pune pe acestia in situatii de EXECUTARI SILITE ,acum cand nimeni nu mai au bani ,pentru a-s bate joc de ei .Executati silit parlamentarii ,excrocii si sarlatanii careau distrus padurile si au ridicat PADURI DE VILE !Luati-le banii acestora si verificati-i de unde au avut averile acumulate,nu pe amaratii care au adus DEMOCRATIA in ROMANIA !

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate