blog-logo

Fotbal: Braşovul a pierdut al doilea meci consecutiv, 0-2 cu Oţelul

Fotbal: Braşovul a pierdut al doilea meci consecutiv, 0-2 cu Oţelul

foto arhiva

Antal a bătut-o de unul singur pe FC Braşov, echipă care a pierdut al doilea meci consecutiv şi căreia retrogradarea îi bate la uşă.

Şumudică s-a plîns 3 zile şi 3 nopţi de arbitrajul din Regie, din etapa trecută, motiv pentru care l-a primit pe Tudor la meciul de ieri cu Oţelul. Se pare însă că antrenorului de sub Tîmpa nu i-a mai rămas timp la dispoziţie şi pentru a pregăti meciul cu elevii lui Dorinel Munteanu!

Braşovul a început prost meciul, iar prima repriză a fost un festival de ocazii la poarta lui Felgueiras, însă Stromajer, Didi şi Pena au ratat din toate poziţiile. Fostul atacant al CFR-ului însă n-a mai ratat ţinta şi în minutul 32, la centrarea perfectă a lui Antal, şi-a făcut dreptate pe tabelă.

Alte articole:   Ministrul Educației: Numărul de elevi din clasele de liceu va fi redus

După pauză, gazdele au jucat mai mult fotbal. În debutul reprizei, Ilijoski şi Viveiros au dinamitat careul gălăţenilor, însă Brăneţ a scăpat fără gol primit. Pe contraatac, Oţelul a avut alte situaţii mari, Felgueiras salvînd miraculos din faţa lui Antal, scăpat singur (51). Meciul l-a închis cel care a fost ieri cel mai bun de pe teren, adică Antal. A profitat de o eroare a lui Ciupe, apoi l-a umilit pe Diogo Silva, l-a driblat şi pe portar, a decis partida şi a trimis-o pe Braşov în zona neagră a clasamentului. Iar pentru Şumudică urmează două meciuri de coşmar: la Vaslui şi acasă cu Rapid.

„Am cîştigat meritat în faţa unei echipe care a jucat fotbal. Noi am făcut exact ce trebuia să facem şi ne-am impus fără emoţii. O să vedeţi că vom reveni acolo, sus, deşi nimeni nu mai crede în noi” (Dorinel Munteanu, antrenor Oţelul)

Alte articole:   Cutremur cu magnitudinea 3,1, produs în judeţul Vrancea

„Jocul a fost la discreţia Oţelului, care e echipă mai bună ca noi. N-am avut prospeţime, deşi gălăţenii au jucat joi şi în Cupă. Îmi asum eu insuccesul, am intrat serios în hora retrogradării, iar dacă vom continua la fel ne vom face de ruşine” (Marius Şumudică, antrenor FC Braşov)

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate