Săcele: Strada Armata Română e plină de gropi, dar a fost reparată de primar în rapoartele oficiale

Săcele: Strada Armata Română e plină de gropi, dar a fost reparată de primar în rapoartele oficiale
Un săcelean ne-a remis la redacție mai multe fotografii și un mic comentariu. La fel ca pe vremea comuniștilor, când se făceau raportări nereale, s-a întâmplat și în cazul amintit. Primarul din Săcele, Radu Nistor, s-a lăudat că a reparat o serie de străzi din municipiu. Printre acestea, strada Armata Română.
„După cum puteți vedea strada, este într-o stare deplorabilă. O parte din ea nu este asfaltată. Singurul primar care a efectuat o lucrare de asfaltare a fost domnul Vasile Lața. Este adevărat că o parte a rămas fără asfalt. Dânșii (actualii edili – n.r.) au venit și au săpat pentru a mai băga o nouă canalizare, care este înfundată de un an. Ei doar au încercat să repare asfaltul vechi, după ce au terminat lucrările. Plus că strada dă în ocolitoarea Săcelelui. Dacă nu ma credeți puteți să veniți să vedeți cum arată strada“, spune Paul Szasz- Sebes.
Alte articole:   Cum să planifici o petrecere în afara orașului în cel mai mic detaliu
Loading...
  1. Fura si nistor pe ultima suta de metri.de asta nu voteaza consilierii usl bugetul..ca in3 luni il face praf si raman sacelenii fara baniie si pt asistati.hotoman mare nistor asta…face ce a invatat de la scripcaru

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap