Poliţiştii au prins un criminal în serie, la Braşov

Poliţiştii au prins un criminal în serie, la Braşov

Un individ acuzat că ar fi comos două crime în Bucureşti a fsot reţinut de poliţişti, la Braşov. Fodor Ştefan este acuzat că,  în anii 2010 şi 2011, ar fi ucis două persoane, iar pe una dintre victime ar fi violat-o.

Anchetatorii psun că ambele omoruri au fost săvârşite pe un teren viran situat la intersecţia străzilor Şinei şi Zeţarilor din Capitală. După mai multe căutări, în data de 12.03.2012 inculpatul a fost depistat de poliţiştii din cadrul Serviciului Omoruri al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti pe raza judeţului Braşov. El este acuzat de săvârşirea infracţiunilor de omor deosebit de grav, viol şi tâlhărie.

Suspectul l-a lovit pe un bărbat cu o piatră în zona capului, întrucât vroia să fure de la acesta o sumă de bani. Ulterior victima a decedat. Un an mai târziu, inculpatul a întreţinut prin constrângere raporturi sexuale cu o femeie. Ulterior, inculpatul a lovit-o cu o piatră în zona capului, iar ulterior victima a decedat

Investigaţiile în acest caz, audierile şi expertizele genetice s-au efectuat cu sprijinul Serviciului Omoruri al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, Serviciului Criminalistic al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, Institutului de Criminalistică din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi Institutului Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici”.

Loading...
  1. oare criminal in serie nu inseamna altceva…mai mult…?!? mare-i foamea dupa titluri pompoase

    Reply
  2. […] individul şi-a ucis victimele lovindu-le în cap cu bolovani. Amănunte despre crime, găsiți în articolul scris la acea vreme. Poliţiştii îl supectează şi de alte omoruri similare. În urma deciziei magistraţilor, […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap