Poliţiştii au prins un criminal în serie, la Braşov

Poliţiştii au prins un criminal în serie, la Braşov

Un individ acuzat că ar fi comos două crime în Bucureşti a fsot reţinut de poliţişti, la Braşov. Fodor Ştefan este acuzat că,  în anii 2010 şi 2011, ar fi ucis două persoane, iar pe una dintre victime ar fi violat-o.

Anchetatorii psun că ambele omoruri au fost săvârşite pe un teren viran situat la intersecţia străzilor Şinei şi Zeţarilor din Capitală. După mai multe căutări, în data de 12.03.2012 inculpatul a fost depistat de poliţiştii din cadrul Serviciului Omoruri al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti pe raza judeţului Braşov. El este acuzat de săvârşirea infracţiunilor de omor deosebit de grav, viol şi tâlhărie.

Suspectul l-a lovit pe un bărbat cu o piatră în zona capului, întrucât vroia să fure de la acesta o sumă de bani. Ulterior victima a decedat. Un an mai târziu, inculpatul a întreţinut prin constrângere raporturi sexuale cu o femeie. Ulterior, inculpatul a lovit-o cu o piatră în zona capului, iar ulterior victima a decedat

Investigaţiile în acest caz, audierile şi expertizele genetice s-au efectuat cu sprijinul Serviciului Omoruri al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, Serviciului Criminalistic al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, Institutului de Criminalistică din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi Institutului Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici”.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Unii vor să muncească cu orice preț în România
Loading...
  1. oare criminal in serie nu inseamna altceva…mai mult…?!? mare-i foamea dupa titluri pompoase

    Reply
  2. […] individul şi-a ucis victimele lovindu-le în cap cu bolovani. Amănunte despre crime, găsiți în articolul scris la acea vreme. Poliţiştii îl supectează şi de alte omoruri similare. În urma deciziei magistraţilor, […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.