blog-logo

publicitate

Război între PRM și UNPR pe sigla partidului: vulturul

Război între PRM și UNPR pe sigla partidului: vulturul

„Partidul lui Gabriel Oprea, sau mai corect păpușarii din spatele său, își devoalează, încet, dar sigur, intențiile și direcția de atac: recuperarea electoratului transilvănean în beneficiul unor forțe politice, precum PDL, care şi-au compromis şansele pentru 2012. Numele formaţiunii politice – UNPR – al demisionarilor din PSD și PNL, se doreşte să trimită cu gândul la fostul PUNR. Desigur, acest lucru nu este întâmplător, iar simbolul grafic al noii formațiuni, vulturul cu crucea în cioc este calchiat, la rîndul său, după simbolul celui mai mare partid naționalist post-decembrist, adică PRM“, spune liderul PRM Brașov, Cristian Stănescu.
Potrivit acestuia, UNPR  are misiunea de a atrage voturi de pe partea stîngă, adică de la PSD. Dar, la fel de important, din Transilvania.  „Adevărul e că PDL-ul lui Băsescu, care a târât ţara în sărăcie şi datorii şi s-a  aliat la guvernare cu UDMR, în ecuaţia alegerilor de anul acesta, nu mai are şanse să-i cucerească pe românii transilvăneni! O dovadă e şi faptul că, la Forumul Civic de la Topliţa, organizat de românii din Harghita, Covasna și Mureş, PDL a fost singurul partid care nu a fost reprezentat, dar i-a acuzat pe participanţi de «peremizare» (de ciudă că preşedintele PRM, d-l Corneliu Vadim Tudor, a fost cel mai aplaudat şi aclamat politician de către românii prezenţi)“, a precizat Stănescu.

Alte articole:   FLORETĂ Corona Brașov, pe podium la Cupa Aramis

Liderul PRM Brașov spune că, deşi formațiunea pe care o reprezintă nu mai este în Parlament, PRM e pe cale să recucerească dragostea ardelenilor: „În plus, Vadim Tudor e considerat o forță care nu poate fi îmblînzită şi nu poate fraterniza cu mafia politică. Aşa că nu se poate discuta de vreo alianţă ! În consecință, se încearcă o formulă nouă: un alt partid, cu mulți galonați în conducere, cu un nume amintind de PUNR și cu o siglă PRM-istă, care să penetreze în Transilvania. Curat murdar, coane Trăienică!“.

„Mai trebuie menționat și faptul că partidul lui Gabriel Oprea a beneficiat de serviciile sociologului clujean Vasile Dîncu (ideolog PSD-ist, nu?…), cel care a primit comanda unor serii de sondaje și analize vizând permeabilitatea electoratului transilvănean la o nouă formațiune politică. Nu e exclus ca tot Dîncu să fie și la originea tendințelor UNPR de a acapara sigla și simbolul partidelor naționaliste, pentru a-și spori impactul la public. Oare ardelenii vor lua în considerare UNPR, ai căror preşedinţi sunt din judeţul Călăraşi şi eventual, turişti prin Transilvania?… Vom trăi şi vom vedea, dar trebuie să ne fie clar: polticienii aleşi în 2012 au datoria să redea Poporului Român demnitatea şi mândria de urmaşi ai Poporului Primordial, geto-dacii, cel mai numeros şi extins popor al antichităţii“, a concluzionat Stănescu.

Distribuie dacă îți place!
  1. forte adevarat discurs .adevarat roman te salut po

    Reply
  2. care PRM unde mai exista acest partid? si cine mai este membru acestui circzis PRM? a ramas numai igodiile gem marinescu si medicamente adicaWCTUDOR. Asta-i partid cu doi circari?

    Reply
  3. …ei cata ura si inversunare aveti fata de acest partid! Dar ma intreb oare cum reactionati fata de actuala conducere…care in urma cu ani buni va urat ,, sa traiti bine,, va adormit cu povesti ieftine si seci fara sa aiba mustrari de constiinta . Da domnilor , traim bine cu pensii mutilate si salarii taiate , ne mor copiii prin spitale datorita sistemului jumulit de unguri, ne pierdem pamantul pe care stam..ne distrug mediul ,natura …unde mai sunt padurile de alta data? va spun eu, ne-au ciopartit copacii fara sa le pese ,doar sunt in aceeasi barca cu cei portocalii!Votam in continuare pe neica Traian ,pacat de noi romanii si de zestrea lasata de stramosii noastri.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.