blog-logo

UNPR Braşov cere o politică coerentă de achiziţii la RAT Braşov

UNPR Braşov cere o politică coerentă de achiziţii la RAT Braşov

Radu Badita, presedintele UNPR Braşov

Liderul progresiştilor braşoveni, Radu Bădiţă, a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, că există o lipsă acută a unor strategii coerente şi unitare ale actualei clase politice în principalele sectoare ale realităţii social-economice.

Bădiţă a relatat că, în urmă cu câteva luni, parcul RAT Braşov s-a mărit cu 1o troleibuze second-hand, iar la momentul respectiv acţiunea a fost motivată de aleşii locali şi reprezentanţii RAT prin calcule super-riguroase şi temeinice ce avantajoasă achiyiţie s-a făcut pentru comunitate. În schimb, de ieri, au intrat pe traseele de transport în comun cele de 15 autobuze supermoderne, de data aceasta noi, importate.

„Şi de această dată, discursul actualei clase politice s-a axat tot pe temeinicia şi corectitudinea deciziei. În concluzie, nici noi, nici braşoveanul de rând nu mai înţelegem nimic: când au avut dreptate aleşii locali? Când au optat pentru mijloacele de transport  second-hand sau când le-au cumpărat pe cele noi?. Nu suntem împotriva asigurării unei baze logisitice corect dimensionate a RAT Braşov, ba chiar salutăm aceata iniţiativă de a avea un transport în comun modern, dar vrem să se ştie că UNPR nu este şi nu va fi de acord cu crearea de locuri de muncă în alte orizonturi geografice pe banii braşovenilor. Platformele industriale braşovene sunt demult istorie, din cauza deciziilor greşite ale politicienilor,  din nefericire, însă, nota de plată o achită braşoveanul de rând. Până nu este prea târziu, clasa politică este obligată să-şi reamintească faptul că administraţia publică se face în interesul cetăţeanului şi nu pe spatele lui“, a concluzionat Radu Bădiţă.

Alte articole:   Traficul de minori, sclavia, tortura și proxenetismul devin infracțiuni imprescriptibile

CITEŞTE ŞI: Autobuzele ultramoderne ale RAT sunt deja remorcate la ștangă!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate