blog-logo

EXCLUSIV Autobuzele ultramoderne ale RAT sunt deja remorcate la ștangă!

EXCLUSIV Autobuzele ultramoderne ale RAT sunt deja remorcate la ștangă!

Lansate cu surle și trâmbițe, personal de primarul George Scripcaru, autobuzele moderne exploatate de Regia Autonomă de Transport sunt deja luate la remorcă de celebrele camioane fabricate la Brașov în vremuri de mult apuse.
La primele ore ale zilei,  în Livada Poștei, o mândrețe de autobuz a dat bătăi de cap șoferilor și probabil maiștrilor de la cunoscuta Regie Autonomă de Transport, care se ocupă cu spor de transportul urban de călători și de ridicarea, mai nou legală, a autoturismelor parcate în zone interzise.
Autobuzul cu pricina a impus apariția de urgență la fața locului a unor meseriași, care după echipamentul de muncă (halat și un fel de bască), păreau a fi cel puțin maiștri sau, de ce nu, „maeștrii” în depistarea eventualelor defecțiuni ale încăpățânatului autobuz.
După mai multe negocieri și aprecieri cu privire la potențialele probleme ale autobuzului, care s-a oprit pur și simplu în mijlocul intersecției de la urcarea spre Poiana Brașov, „maeștrii” au chemat un autovehicul de intervenție care a remorcat bijuteria de autobuz și-a dus-o spre un centru de reparații unde se va găsi cu siguranță defecțiunea.
Cazul autobuzului „supărat” este cu siguranță unul izolat, iar dacă veți mai vedea prin oraș un camion vechi de peste 30 de ani trebuie să știți că acel camion a fost fabricat la Brașov, iar autobuzul ultramodern are și instrucțiunile folosire în limba română.
Pentru a afla motivul datorită căruia autobuzul a fost remorcat de urgență, am sunat la RAT și într-un final am aflat că garanția și multitudinea componentelor electronice au determinat hotărârea „maeștrilor” să-l ducă rapid la „doctor”.

Alte articole:   Pieton accidentat mortal la Săcele
Distribuie dacă îți place!
 1. Ha ha! Eu cred ca de fapt autobuzele sunt mai destepte decat manelistii de soferi care sunt pusi sa tina de fapt de covrig :)). Cu siguranta le trebuie mai multa scolarizare pt a se deprinde cu ele !

  Reply
 2. […] EXCLUSIV Autobuzele ultramoderne ale RAT sunt deja remorcate la ștangă! […]

  Reply
 3. UNPR să NU speculeze electoral problemele care apar. Probleme pot apărea mereu. Ideea e cum le gestionezi. Orice lucru nou trebuie sa treaca prin rodaj.

  Reply
 4. VOI NU VA UITATI IN CURTEA VOASTRA. ORI CELUCRU LUAT DE NOU TREBUIE SA TREACA O PERIOADA DE PROBA . ASTA E VOI, SUNTETI ATAT DE DISPERATI INCAT ORICE LUCRU NOU IL LUATI DE PROST!. EU VA DAU UN SFAT PRIETENESC :
  UITATIVA IN CURTEA VOASTRA CA NU ATI FACUT NIMIC PENTRU BRASOVENI !! RUSINE SA VA FIE CA VA LUATI DE ALTII CARE FAC EFORTURI CA BRASOVUL SA FIE UN ORAS EUROPEAN . RUSINE!!!!

  Reply
 5. Viorel, iti doresc să iti cumperi o masina, fie ea si de spalat, noua, si sa incepi sa te plimbi cu ea prin service. firesc, de altfel, nu?? ca doar e in perioada de proba… ca sa te citez. rusine sa iti fie tie ca habar nu ai ca o masina cand iese din fabrica are perioada de proba facuta. rusine sa iti fie tie ca vrei sa fii european cu furaciuni, indiferent de unde vin ele. rusine sa iti fie tie ca nu scrii corect „uitativa“ se scrie cu cratima. si tocmai, ca sa pricepi, ne uitam in curtea noastra, sau Brasovul este doar al unora, de pe la Primarie si de la PDL, iar restul trebuie sa faca ciocul mic, ca astia sunt la putere. spune concret, sa stim cum stau lucrurile.

  Reply
 6. Măi băieți, se vede că a început campania electorală. Voi chiar credeți că oamenilor le pasă de comentariile de pe bloguri? Important este că s-a făcut ceva pentru Brașov. Dacă s-a stricat un autobuz nu e Scripcaru de vină. Au garanție și se repară. Vă doresc să fiți mai relaxați! Cu drag!

  Reply
 7. tovarasul faur alias onelia pescaru alias horariu. inteleg ca esti postaci. dar nu folosi numele unor persoane publice. lucru valabil si pentru cel cu Butuza. daca nu incetati voi banna id-ul de calculator

  Reply
 8. S-a facut ceva pt. Brasov? Texte. Erau necesare aceste autobuze? NU!!! Aaa, ca zac autobuzele recent cumparate (MAZ sau MAN) prin garaje, de bune ce au fost, asta e o alta poveste. E vorba doar de parandarat si de risipire a banului public.

  Care sunt veniturile proprii ale Regiei de supt poala Tampului? Pai RATBv-ul e pe pierdere de ani multi, de ce se intoxica lumea in mod atat de grosolan???

  Subventii de exploatare (sume incasate de la bugetul local, cu titlu nerambursabil, pentru a sprijini activitatea curenta a societatii comerciale. Ele se inregistreaza ca venituri)? Activitatea curenta a RAT e cea de depozitare de autobuze??

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.