blog-logo

Un vicepreședinte al JCI, la Brașov

Un vicepreședinte al JCI, la Brașov

Începutul de săptămână a adus o mare veste pentru Junior Chamber International (JCI) Brașov. Marți, 21 februarie 2012, la Brașov va fi prezent  George Vouvakos, Vicepreședinte JCI 2012, unul dintre cei cinci vicepreședinți ai JCI responsabili de Europa. Întâlnirea va avea loc la sediul Iceberg, pe strada Lungă Nr. 100, începând cu ora 17:00.

La întâlnire sunt invitați toți membri JCI Brașov precum și persoanele interesate de activitățile organizației. Evenimentul va debuta cu o prezentare generală a JCI Europe, continuând cu prespective legate de antreprenoriat la nivel european și nevoile de dezvoltare personală pentru un Vicepreședinte JCI resoponsabil de Europa. Membrilor JCI Brașov le este de asemenea pregătită o sesiune de team-building intern, urmată de un Business Networking Event – un eveniment de fast networking, în care participanții, grupați doi câte doi, își promovează propria afacere în timp de 5 minute.

Alte articole:   VIDEO Semafor, la o trecere pentru pietoni de pe Carpaților. Unde vor mai fi montate?
Evenimentul are o imporanță pentru JCI Brașov, întrucât Conferința European Presidents Meeting de la Sibiu, din data de 23-26 Februarie a facilitat prezența sa în România. Cu acest prilej, echipa de conducere a JCI Brașov l-a invitat în mod oficial pentru o întălnire cu membri JCI Brașov.
Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate