blog-logo

Construieşte-ţi cea mai haioasă sanie şi înscrie-te în „Cursa Trăsniţilor“!

Construieşte-ţi cea mai haioasă sanie şi înscrie-te în „Cursa Trăsniţilor“!

Mult aşteptata ,,Cursă a Trăsniţilor” se întoarce! Cea de-a 9-a ediţie a cursei cu scop caritabil, organizată de Rotary Club Brasov Citadel se va desfăşura sâmbătă, pe 25 februarie, în Poiana Braşov, pe Pârtia Bradul.

Spre deosebire de alte ediţii, în anul 2012 „Cursa Trăsniţilor“ propune elemente noi de atracţie pentru public şi sub un concept proaspăt. Mai exact, participanţii vor avea posibilitatea să se implice activ în susţinerea acţiunii de caritate, şi anume, strângerea de fonduri, care vor fi direcţionate către clasa de copii din ciclul gimnazial cu cea mai mare medie de promovare a anului şcolar 2011-2012, dintr-o şcoală generală din Braşov, în vederea participării elevilor într-o tabără de două săptămâni într-un campus de vară din Germania specializat pe activităţii de ,,prim ajutor”.

Alte articole:   Accident, în această dimineață, în Braşov

Spre deosebire de ediţiile anterioare, de data aceasta, participantii au ocazia să-şi construiască săniuţa trăsnită chiar la baza pârtiei Bradul, unde organizatorii le pun la dispoziţie toate materialele şi ustensilele necesare, în „atelierul trăsniţilor”, începând cu sâmbătă, ora 11.00, pana la lansarea lor pe partie.

Cei mai „trăsmiţi“ concurenţi vor câştiga weekend-uri la munte şi la mare, dar şi multe alte premii. Pe tot parcursul celor trei zile vor avea loc şi alte concursuri trăsnite pentru toate categoriile de vârstă.

Pentru mai multe informaţii despre condiţiile de participare accesaţi www.cursatrasnitilor.ro.

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.