blog-logo

Liderii USL Braşov: Nu vom rupe alianţa, vrem să câştigăm împotriva PDL

Liderii USL Braşov: Nu vom rupe alianţa, vrem să câştigăm împotriva PDL

Cei trei lideri ai USL de la Braşov – Aristotel Căncescu (PNL), Ioan Diniţă (PC) şi Constantin Niţă (PSD) – au anunţat astăzi, într-o conferinţă de presă, că lucrurile în alianţă sunt puse la punct şi că nu se pune problema ruperii USL la Braşov.

„Vrem să transmitem un semnal că înţelegerile în USL sunt valabile, că nu avem fisuri în organizarea noastră. Această alianţă este trainică, ne apropiem de 60% la Braşov, iar guvernanţii spun că ar fi probleme doar pentru că le este frică“, a declarat preşedintele PC Braşov, Ioan Diniţă.

La rândul lui, deputatul Constantin Niţă, preşedintele PSD Braşov a precizat că, „la fel ca în orice căsnicie, mai apar şi probleme, dar important este ca toate problemele care au apărut să fie rezolvate în timp util, până în 15 martie, când toate candidaturile trebuie să fie clar stabilite. Colegii de la organizatoric lucrează în teritoriu pentru armonizarea lucrurilor din organizaţiile locale. Unde nu vor fi găsite soluţii în plan local, le vom găsi în plan judeţean. Sigur că cei de la PDL aruncă minciuni pentru a destabiliza relaţiile dintre noi, de aceea ne-am întâlnit în această formulă pentru a spune braşovenilor că interesul nostru este acela de a câştiga alegerile la nivel de municipiu şi judeţ, iar toate sondajele de opinie arată clar acest lucru. Trebuie să ne mobilizăm şi să avem eicienţă maximă. Să nu vă imaginaţi că nu vor exista disjuncţii, dar asta nu înseamnă că ne vom certa şi vom rupe alianţa. Interesul nostru este foarte clar stabilit: să câştigăm împreună  împotriva PDL“.

Alte articole:   Premieră în România! Harta tactilă a Brașovului, realizată la imprimante 3D, care îi ajută pe nevăzători să se ghideze mai ușor în oraș
„Disperarea în PDL e imensă“

Preşedintele PNL Braşov, Aristotel Căncescu, a declarat că toate problemele din teritoriu vor fi rezolvate sută la sută. „Chiar dacă trebuie să înfruntăm orgoliile unora dintre colegi, dar vom impune de la nivel judeţean care este soluţia cea mai bună. Trebuie să ştiţi că disperarea la PDL este imensă. Fac tot felul  de strategii. Pun la bătaie  bani mulţi în campanie. Joi s-au întâlnit, mai multe personaje din lumea interlopă, oameni de afaceri, băieţii deştepti din energie, să pună la punct strategia de denigrare a USL. De fapt, ai şi început această campanie murdară, cu fluturaşi anonimi, iar împotriva aturilor am depus o sesizare la Poliţie“, a precizat Căncescu.

Distribuie dacă îți place!
  1. Disperare mare… La ei, pentru ca la nivel de conducere usl se dau mari ca vor castiga la bv, dar, hai sa fim seriosi, cu ce vin ei in contra-partida, cu un candidat BUN secondat de cei mai mari distrugatori ai brasovului din 89 pana azi, cu niste non-valori cu titluri pompoase, care au urcat niste trepte tarandu-se pe burta in fata fiecarui lider mai capabil decat ei, care au avut ca unic tel parvenirea prin orice mijloace?
    Oare membrii usl au habar ca deja s-au negociat functii la nivelul administratiei locale de unii lideri ai lor, ca vor munci in campanie degeaba? Ca liderii lor sunt atat de corupti incat nimic nu ii va opri de la a-si vinde partidul pentru doua-trei functii administrative locale pentru ca ei nu au argumente in fata electoratului, pentru ca ei in fata oamenilor sunt ZERO?!

    Reply
  2. in sondajul pe care il am eu usl are 18% in jud brasov:)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate