blog-logo

Școala generală 2 are studio de televiziune pentru știri!

Școala generală 2 are studio de televiziune pentru știri!

Chiar dacă nu vă cine să credeți, elevii de la Școala generală nr. 2 „Diaconu Coresi” din Braşov, unde învață aproximativ 1.300 de elevi,  sunt deciși să aibă propriul lor buletin de știri. Reporterii vor face teren şi vor prezenta ştiri şi emisiuni, la fec cum fac jurnaliştii pe care îi văd zilnic la televizor.

Îndrumaţi de dascălii lor, elevii vor descoperi aici tainele jurnalimsului, vor realiza interviuri şi vor face emisiuni pentru colegii lor. Echipa TV2BV este formată dintr-un grup de 25 de elevi, care deja şi-au împărţit sarcinile de serviciu.  „Claudiu Dragomir, elev în clasa a VIII-a, se ocupă de partea de IT, este şi producător şi editor de imagine şi sunet. Şase elevi vor fi reporteri, alţi şase au fost desemnaţi pentru filmări în interior şi exterior, un elev se va ocupa de scenografie şi va fi şi consultant design, doi elevi vor fi responsabili de ilustraţia muzicală, iar alţi patru elevi vor fi redactori de presă. La toţi aceştia, se adaugă zece profesori, care vor fi redactori de presă şi televiziune. După inaugurarea oficială a studioului de televiziune, toată echipa va intra într-un training de aproximativ două luni, în cadrul căruia elevii vor afla mai multe despre tainele meseriei de jurnalist”, a spus profesorul Dumitru Avădanei, managerul de proiect, citat de Adevărul .

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Municipiul Brașov a depășit incidența de 3 persoane infectate la mia de locuitori
  1. Eu cred ca Brasovul este pe drumul cel bun.Pe zi ce trece Brasovul are tot mai multe imbunatatiri, si lucrul acesta se poate observa la tot coltul. Sunt mandru ca treiesc in Capitala verde a Ramaniei. Sper sa o tinem tot asa

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.