blog-logo

Radu Bădiţă: „Dorim o transparenţă totală în cheltuirea banului public“

Radu Bădiţă: „Dorim o transparenţă totală în cheltuirea banului public“

Radu Badita, presedintele UNPR Braşov

Preşedintele UNPR Brasov, Radu Bădiţă, spune că unul dintre obiectivele formaţiunii sale este „transparentizarea cheltuirii banului public“, în contextul ultimelor acuzaţii din presa locală şi centrală.

„Trebuie sa se faca publicarea tuturor cheltuielilor făcute din bani publici atât Consiliul Judeţean, cât si Consiliul Local, pe un site unde să aibă toată luema acces. Acolo să avem numărul de contract, suma, ordinul de plata si pentru ce s-a facut plata. Astfel dispar suspiciunile referitoare la direcţionarea unor sume de bani publici catre firme agreate de cele doua institutii“, a declarat Bădiţă.

În altă oridne de ideri, liderul UNPR Braşov saluta decizia premierului Boc de a-si depune mandatul si numirea lui Mihai Ungueeanu ca premier: „Sustinem formarea unei noi clase politice. Numirea lui Mihai Ungureanu este un nou pas pentru reformearea clasei pooitice, este o sansă pe care partidele politice nu ar trebui sa o rateze, iar cei tineri sa iasa in fata si sa isi asume dincolo e refomarea statului si modernizarea acestuia“.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Marius Dunca: ,,Spitalele brașovene nu primesc finanțare, dar suntem campioni la corupție''

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate