blog-logo

Proteste cu „plăcuţ“ bilingv, pentru UDMR

Proteste cu „plăcuţ“ bilingv, pentru UDMR

Nu îmi voi bate capul să fac o analiză pe seama noilor miniştri ai PDL. Au făcut-o cei din televiziunile centrale. Cât sunt de buni, vom vedea, dar este clar că majoritatea au fost în linia a doua a Guvernului Boc, iar programul de guvernare continuă liniile directoare ale lui Boc. Mă rog, Traian Băsescu, că doar el este cel care taie şi spânzură.
Dacă PDL pretinde că a înţeles ce vrea „strada“, nu acelaşi lucru au înţeles cei din UDMR. Ştiu, sunt dificultăţile de limbă. La ei nu „pricepe“ româneşte. Probabil protestatarii ar fi trebuit să aibă pancarte bilingve. pentru că un partid de 5%, ca UDMR, tranşează viaţa românilor având o pondere cu mult mai mare în Guvern.
Dinozaurii din UDMR rămân la putere. Ţin populaţia maghiară într-o totală izolare asupra a ceea ce se întâmplă în România. Aceiaşi indivizi se îmbogăţesc şi fac jocurile în UDMR, care nu fac altceva decât să şantajeze un partid românesc, ca să prindă o bucată cât mai mare din ciolanul puterii. Oare la UDMR nu s-a auzit de reformarea clasei politice?

Alte articole:   În spitalele din județul Brașov sunt internați 299 de pacienți cu COVID-19. 28 dintre ei sunt la ATI

Numai gura lui Marko Bela, Kelemen Hunor, Verestoy Attila, Laszlo Borbely  şi alţi şmecheri ca ei să „mănânce“ ceva? Pe spatele mulţilor Janos Bacsi…

Distribuie dacă îți place!
  1. Cât se poate de pertinentă și cerebrală opinia dumneavoastră. Mulți omit că udmr face uz de exercițiul puterii executive de 22 de ani. Iar cetățenii români de etnie maghiară pierd, alături de noi, în egală măsură. Dar care să fie soluția?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate