blog-logo

Hospice „Casa Speranței“, 20 de ani de lupta împotriva cancerului

Hospice „Casa Speranței“, 20 de ani de lupta împotriva cancerului

In Romania, unul din cinci romani cunoaste pe cineva bolnav de cancer si anual se inregistreaza peste 40.000 de decese prin cancer, peste 75% din cazurile noi diagnosticate fiind in stadii avansate.

Cu ocazia zilei Mondiale de Lupta Impotriva Cancerului din data de 4 februarie 2012, Hospice Casa Sperantei doreste sa atraga atentia asupra nevoii de ingrijire paliativa pentru cei dragi de langa noi. Atunci cand sistemul public de sanatate isi arata limitele, Hospice ofera o solutie, ingrijire paliativa  gratuita.

Fiecare din noi cunoastem pe cineva sau avem pe cineva apropriat afectat de o boala incurabila, de aceea este de datoria fiecaruia sa aducem alinarea celor dragi sustinand lupta impotriva cancerului.

Alte articole:   INCREDIBIL Pentru ce a cerut finanţare administraţia Coliban de la bugetul de stat?!

De 20 de ani, Hospice Casa Sperantei, lupta impotriva cancerului asigurand gratuit servicii de ingrijire paliativa in judetul Brasov si in Bucuresti, pentru copiii cu cancer, leucemie, distrofii neuro-musculare, malformatii congenitale, dar si pentru adulti cu boli oncologice. Hospice Casa Sperantei este desemnata centru de excelenta in Ingrijire paliativa in Europa de Sud-Est.

In cei 20 de ani de prezenta activa, Hospice Casa Sperantei a ingrijit nu mai putin de 11.000 de pacienti, adulti si copii, carora le-am oferit gratuit tratamente si ingrijiri medicale,  suport social, consiliere psihologica si emotionala, dar si consiliere spirituala.

Si tu poti alina durerea sustinand serviciile gratuite oferite de catre Hospice Casa Sperantei.  Accesand pagina web www.hospice.ro poti face o donatie online, sau poti descarca formularul 230 prin care directionezi spre 2% din impozitul achitat in 2011 catre stat.

Alte articole:   Braşovul, locul 3 în topul insolvenţelor, în ianuarie 2021
Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate