blog-logo

Cioacă, un nou episod în dosarul „furt între soți“

Cioacă, un nou episod în dosarul „furt între soți“

12.00 Avocata lui Cristian Cioacă, Maria Vasi este din Bucureşti şi a depus o cere de amânare a cauzei pe motiv că nu poate ajunge din capitală la Braşov din cauza vremii. Nici Cioacă nu s-a prezentat. Drumul care leagă Argeşul de Braşov a fost blocat dimineaţă în zona Rucăr-Fundata.
Avocata familiei Elodiei crede însă că starea vremii a fost doar un pretext. „Am avut colegi de la Bucureşti care au reuşit să ajungă la Braşov la procese. Starea vremii a fost doar un pretext pentru a tergiversa judecata”, a declarat Crina Radu, pentru Adevărul.

7.00 Polițistul Cristian Cioacă este așteptat astăzi la Curtea de Apel Braşov, unde este programat un nou termen în procesul în care acesta este acuzat de „furt între soţi“.

Alte articole:   ÎN DIRECT Ce spune Consiliul Județean despre proiectul Sistem de Management Integrat al Deşeurilor

Instanțele inferioare au apreciat, până acum, că poliţistul ar fi nevinovat, însă procurorii au formulat recurs la această sentință. Procesul a fost intentat de mama Elodiei Ghinescu, care pretinde că bunurile fiicei, dar şi o parte din dosarele în care lucra, au dispărut, atât din apartamentul soţilor Cioacă-Ghinescu,  cât şi din biroul avocatei. Potrivit familiei Elodiei, bunurile care fac obiectul acestui dosar ar valoara 500.000 de lei.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate