blog-logo

Autorităţile au „uitat“ de Ziua Unirii, la Braşov, de frica românilor!

Autorităţile au „uitat“ de Ziua Unirii, la Braşov, de frica românilor!

Reprezentanţii Primăriei şi ai Prefecturii Braşov, în frunte cu primarul George Scripcaru şi Ion Gonţea,  s-au ascuns în spatele zidurilor groase ale instituţiilor şi nu au organizat nimic cu ocazia uneia dintre cele mai importante sărbători naţionale.

Cei de la Prefectură spun că nu au primit bani de la Guvern pentru sărbătorirea Zilei Unirii, şi spun că ar fi trebuit să se ocupe cei de la Primărie. De cealaltă parte, reprezentanţii municipalităţii pretind că nu e treaba lor şi că, fiind un eveniment de talie naţională, „pisica“ este în curtea Prefecturii…  Singurul lucru care anunţă, în Braşov, Ziua Unirii, sunt steagurile de pe stâlpi…

Alte articole:   Campania „Fii și tu SALVATOR! Donează SÂNGE, dăruiește VIAȚĂ!", în februarie, la Brașov

Anii trecuţi, pe lângă ceremonialul militar, studenţii se adunau în Memorandum şi veneau în coloană către Piaţa Sfatului, unde se dansa Hora Unirii.

Distribuie dacă îți place!
  1. Rusine sa-ti fie tie George Scripcaru din Buruienesti .
    Rusine sa-ti fie tie Gontea din Bran, ciobanule.
    Nu meritati sa stati in frunta acestui oras frumos si plin de istorie. Scripcarule cum nu ai curaj acum sa iesi public nici in campanie sa nu ai curaj sa stai ascuns. La alegeri o so belesti sa nu crezi ca vei mai avea voturi vei pierde in tot judetul Rudolf cu nas rosu de la alcol.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.