blog-logo

VIDEO Rablele de la RAT, tramvaie și troleibuze, vedete de film

VIDEO Rablele de la RAT, tramvaie și troleibuze, vedete de film

Nu este vorba de o glumă și nici nu este un titlu la mișto. „Defunctele“ tramvaie din regimul Scripcaru, dar și autobuze și troleibuze au fost filmate de doi englezi cu ani în urmă, iar acum pretinde bani pentru pelicula lor.

Dave şi Mandy Spencer, originari din Cheshire, Marea Britanie, au un hobby mai puțin obișnuit: filmatul şi pozatul mașinilor pentru transportul în comun. Ei au făcut înconjurul lumii, iar în 1996 au vizitat și Braşovul.

Aici, au filmat mai multe cadre, iar pentru producția lor cer 12 lire sterline!„Opera“ lor a fostă postată şi pe internet, ca un un promo de prezentare a mijloacelor de transport în comun din Braşov. Majoritatea mijloacelor de transport în comun care circulau în 1996, c\nd cei doi englezi au venit la Brașov, erau produse înainte de 1989.

Alte articole:   4,62 la mie, incidența la nivelul județului. Comăna, aproape de pragul de 15 la mie!

Distribuie dacă îți place!
  1. am scris ca tramvaiul a „decedat“ pe vrea lui Scripcaru. da, multe din rable sunt de pe vremea lui Ghise, Moruzi si a lui Ceausescu 😉

    Reply
  2. […] Vreți să cumpărați niște filmări cu tramvaiele brașovene? Îndosariat la Prin Trafic 0 Cică DVD-ul costă 12 lire. […]

    Reply
  3. Tramvaiele au fost fabricate in anii 1987 si 1988. Troleibuzele Rocar au fost fabricate pana in 1997/1998, deci nu erau „rable” toate. Nu erau intretinute corespunzator. Oricum trolee se miscau mai bine decat jegurile astea de turcisme care circula acum!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate