blog-logo

Şumudică: Sunt mulţumit de condiţiile din Antalya, important este să ajungem la vârf de formă

Şumudică: Sunt mulţumit de condiţiile din Antalya, important este să ajungem la vârf de formă

Antrenorul FC Braşov, Marius Şumudică, s-a declarat mulţumit de condiţiile din cantonamentul din Antalya, apreciind că cel mai important lucru este ca echipa să ajungă în vârf de formă în prima etapă.

„După 10 zile de pregătire la Braşov, am început acest cantonament din Antalya şi pot spune că sunt mulţumit de condiţiile de aici. Avem terenuri bune de pregătire astfel că am toate motivele să fiu mulţumit. Nu va fi uşor în această perioadă pentru că va fi un cantonament lung, însă aveam nevoie de terenuri de iarbă ca să lucrăm cu mingea. Cel mai important lucru este să ajungem în vârf de formă în prima etapă. Au venit cinci jucători noi la echipă şi trebuie să lucrăm la omogenizarea lotului. Eu cred că am luat calitate, şi din punctul ăsta de vedere sunt bucuros„, a declarat Marius Şumudică, pentru site-ul oficial al FC Braşov.

Alte articole:   Tichete sociale de 500 de lei pentru elevi. Cererile se depun în prima zi de şcoală

Jucătorii FC Braşov au efectuat luni dimineaţă primul antrenament din cantonamentul din Antalya. Fotbaliştii pregătiţi de Marius Şumudică s-au bucurat de vremea excelentă (15 grade), dar şi de terenul bun. Braşovenii se pregătesc la baza sportivă Papillon Sports Center aflată la 10 kilometri de hotel. Baza sportivă dispune de cinci terenuri de iarbă, iar pe două terenuri alăturate s-au pregătit şi formaţiile din Liga I, Dinamo şi Universitatea Cluj. La primul antrenament, fundaşul Ricardo Machado s-a pregătit separat, portughezul suferind o entorsă la ultimul antrenament de la Braşov. Machado se va pregăti separat timp de cinci zile, apoi va intra în programul normal de pregătire cu echipa.

Alte articole:   Râurile mici din judeţele Harghita, Covasna şi Braşov, sub avertizare de inundaţii până luni la amiază

Mijlocaşul David Distefano, incomplet refăcut după o accidentare mai veche, a efectuat doar pregătirea fizică.

Altfel, Udoji şi Ilijoski se vor alătura ehipei luni seara, în Antalya, cei doi jucători urmând să înceapă de marţi antrenamentele cu echipa.

Distribuie dacă îți place!
  1. […] ăsta de vedere sunt bucuros“, a declarat Marius Şumudică, pentru site-ul oficial al FC Braşov.citeste toata stirea din newsbv.roRelated Posts:N-o spune explicit, dar Sumudica spera sa salveze FC Brasov de la retrogradare…!FC […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.