blog-logo

Cursa Trăsniților, în februarie!

Cursa Trăsniților, în februarie!

„Cursa Trăsniţilor” – cel varianta de iarnă, a ajuns la cea de a cincia ediție. Este de departe cel mai mediatizat și popular eveniment prin care se adună fonduri de către Clubul Rotary.

Ediția de iarnă este o cursă cu sănii făcute acasă de către concurenți, organizatorii premiind originalitatea și mesajul constructorilor. Ca de obicei, cursa are loc în Poiana Braşov, pe pârtia Bradu și se va desfășura sâmbătă.
Pe lângă cursa de sănii improvizate, Clubul Rotary a pregătit și alte concursuri: „Guitar Hero în Aer”, „Miss Cursa Trăsniţilor”, Limbo etc.

Fondurile adunate cu această ocazie, din taxa de participare, de la sponsori, dar şi donaţiile sunt destinate proiectului „For A Better Education”. Taxa de participare este de 15 lei/persoană, pentru echipele care nu fac parte dintr-o companie; 1.000 de lei/echipă, pentru persoanele care concurează din partea unei firme (maximum 6 persoane), iar pentru fiecare persoană în plus va plăti 100 de lei. Pentru înscrieri sunați la telefon 0728.33.66.11 sau puteți trimite un e_mail la contact@redcarpet.ro.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Obeliscul din fața Gării Brașov, o deschidere spre nou și trecutul istoric al orașului

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate