blog-logo

Protest în faţa Penitenciarului Codlea: „Băsescu, nu uita, asta este casa ta!“

Protest în faţa Penitenciarului Codlea: „Băsescu, nu uita, asta este casa ta!“

Aproximativ 30 de protestatari au dus astăzi, la Codlea, „politicianul corupt“ la penitenciar. In faţa închisorii au scandat, pe langa cele obisnuite, „Basescu! Nu uita! Asta este casa ta !“.

Au pornit din Promenada, au mers pe Lunga, pe Noua, Garii, Gradinarilor, Lunga. Acum sunt pe strada Constitutiei. Au mai strigat „vream să-i judecati şi să-i condamnati!“.

Apoi, grupul de codleni a mers prin cartierul Magura si a scandat „Jos Băsescu!’, „Veniti cu noi!”. Protestul s-a finalizat la ora 18.30. Maine, protestatarii se vor aduna din nou, la ora 16.00.
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Limita maximă de viteză de pe autostrăzi și Drumurile Expres ar putea fi modificată. Ministerul Transporturilor a solicitat MAI creşterea limitei
  1. Penibil……
    Sunt pentru demiterea conducerii tarii suntem toti satui de prostia lor dar protestatarii astia din Codlea sunt penibili. Unul singur are meritul de a avea talent de dresor. Mai trebuie si circ ca paine e tot mai putina…..

    Reply
  2. Penibili sunt comentatorii cei de pe margine, dresorul e Basescu, iar animalutele lui stau cuminti cu boticurile pe labe. Daca Erwin nu era, in Codlea nu se auzea „Jos Basescu!”, asa ca mai bine ti-ai tine gura, Nae, si nu te-ai mai da sustinator al demiterii. Daca toti romanii ar fi ca tine, Basescu ne-ar da si acum palme peste ceafa. Bine, nu c[ pe tine te-ar deranja…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.