blog-logo

200 de lei şi 100 de euro, mită refuzată de un poliţist

200 de lei şi 100 de euro, mită refuzată de un poliţist

Foto: Arhivă

Procurorul desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov şi ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Braşov, cu sprijinul Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă, au prins un cetăţean care a încercat să mituiască un poliţist. Flagrantul a fost organizat ca urmare a denunţului poliţistului. 

În fapt, la data de 21.01.2012, agentul de poliţie M.C. din cadrul I.P.J. Braşov – Poliţia Municipiului Braşov – Secţia nr. 5 Poliţie Braşov a sesizat Direcţia Generală Anticorupţie Braşov cu privire la faptul că cetăţeanul I.G. i-a oferit bani pentru a nu dispune măsurile legale cu privire la comiterea unei infracţiuni de furt reţinută în sarcina sa, în cursul aceleiaşi zile.

Alte articole:   O scrisoare de la București la Brașov face 5 zile. Poșta Română: Sunt reglementările ANCOM

I.G. a fost prins în flagrant după ce i-a oferit şi remis poliţistului suma de 200 de lei, cu promisiunea că ulterior îi va da încă 100 de euro.

Faţă de cel în cauză, procurorul a dispus măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită, în prezent fiind cercetat în stare de libertate.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.