blog-logo

Lucica Bunghez, la opt ani după ce a scăpat de tumoarea de 72 kg

Lucica Bunghez, la opt ani după ce a scăpat de tumoarea de 72 kg

Lucica Bunghez. Foto: Adevarul

Braşoveanca Lucica Bunghez, acum în vârstă de 54 de ani, va marca, pe 21 ianuarie, opt ani de când a fost operată de o tumoare de 72 kg care îi punea viaţa în pericol. Acum, singura ei temere este să nu îi taie statul pensia de boală.

A scăpat de povara tumorii-gigant care o ţintuise la pat vreme de trei ani şi s-a ales cu boli ce pot fi duse pe picioare: osteoporoză şi neuropatie diabetică. Pentru orice problemă de sănătate apelează la omul care, în opinia ei, a înfăptuit o minune în 2004: prof. dr. Ioan Lascăr, şeful Clinicii de Chirurgie Plastic a Spitalului Floreasca

Alte articole:   99 de pompieri brașoveni si 10 mijloace tehnice vor participa la activitătile desfașurate în municipiul Brasov cu ocazia Zilei Naționale a României

„Nici acum nu şi-a revenit ficatul”
Stă mai mult în casă. La plimbare iese câţiva paşi, ajutată de soţ, dar este mulţumită că trăieşte. „Profesorul Lascăr, salvatorul meu, este mulţumit de modul în care am evoluat după operaţie. Tumoarea făcuse ravagii în organismul meu. La internare cântăream 112 kg, iar la externare – 42. Nici acum nu şi-a revenit ficatul. Am un lob afectat. În plus, am osteoporoză şi neuropatie diabetică. Îmi fac insulină dimineaţa şi, de-a lungul zilei, iau, în medie, şase-opt pastile pentru că am dureri. De la atâtea pastile m-am ales şi cu boală de reflux şi am dureri de stomac. Anual merg control la «Parhon», la profesorul Dumitrache şi la Floreasca, la profesorul Lascăr”, ne-a declarat Lucica Bunghez.
În această lună va deveni bunică
„Am avut zile să trăiesc să devin bunică. La sfârşitul acestei luni, fiul meu, Marius, şi soţia lui vor avea o fetiţă. Nu mai am decât o singură temere: acum, când legile se schimbă peste noapte, să nu cumva să rămân fără pensie. Eu abia mă mişc prin casă. De muncit, nici nu se pune problema”, ne-a mărturisit braşoveanca bucureștenilor de la Ring.

Distribuie dacă îți place!
  1. […] la aniversare venită prin intermediul news.bv.ro) fii primul care votează îmi place nu îmi […]

    Reply
  2. Mie ptr.esofagita de reflux,mi-a dat dr.un medicament numit OMEZ,si-l iau de 3 ori pe zi,cu jumatate de ora inainte de a manca,am voie sa mananc totul fiert sau fript,nu ciorbe nu muraturi nu acreli,asta doar 4 saptamani,vreau sa va spun caci am inceput de 3 zile si ma simt foarte bine,va urez sanatate multa.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.