blog-logo

El este şeful studenţilor PDL de la ASUT!

El este şeful studenţilor PDL de la ASUT!

Laurenţiu Lukacs este un tânăr bine orientat. Politic. La PDL, unde îi este călduţ. Sau îi era, după ce a ieşit scandal. Din impozanta funcţie de preşedinte al uneia dintre asociaţiile studenţilor braşoveni, a emis un comunicat de presă prin care condamnă manifestările politice din stradă (firesc, nu, ca PDL-ist?) şi a mai precizat cum că studenţii nu se lasă manipulaţi politic.

Evident, au venit două replici. Una de la liberali, care l-au acuzat că nu prea mai e student şi că ocupă degeaba locul în cămin. Cealaltă, de la Andrei Tătaru, preşedinte UNSR Braşov. La fel de evident, Lukacs a venit să demonstreze că el e tudent. S-a grăbit atât de tare, încât rectorul PDL Ioan Vişa, al Universităţii Transilvania (ştiaţi doar că era să fie europarlamentar în locul lui Dragoş David, dinpartea PDL), i-a emis o adeverinţă de student… în viitor. Omul s-a lăudat cu respectiva adeverinţă ieri, dar era datată astăzi, după cum bine au remarcat colegii de la Bună Ziua Braşov. Şi mai scrie acolo pe adeverinţă că este într-un „an complementar“.

În urma investigaţiilor făcute de newsbv.ro, lucrurile stau cam aşa: 1. băiatul e portocaliu până în măduvă; 2. are un loc în cămin, deşi neagă acest lucru (o spun colegii lui studenţi, pe care îi vede doar când merge să vândă bilete la balul bobocilor, pentru că nu prea dă pe la şcoală) şi 3. este în „al treilea an complementar“ – a se citi repetenţie.

Acesta este bravul reprezentant al studenţilor PDL.

Distribuie dacă îți place!
 1. Aaaa … pai asta-i ala care acum un an si ceva cand tot studentii din tara protestau s-a trezit el sa spuna ca „studentii din Brasov” n-au nevoie de nimic. Un robot idiot.

  Reply
 2. cred ca fata lui si privirea,spun totul….

  parerea mea,ca e un pupincurist idiot!!!

  Reply
 3. …mai e si tigan pe deasupra…

  Reply
 4. nu are nicio legatura ca face cu provenienta etnica! putea fi si agatârș. care e problema??

  Reply
 5. Culmea este ca in toata studentia mea, si am terminat in 2011, nici macar n-am auzit de el. Si pentru a putea spune el ce parere au studentii, ar trebui sa-i intrebe intai. Probabil ca este si el un presedinte al studentilor cum este si Basescu presedinte pentru romani, cu exact aceleasi calificari si competente.

  Reply
 6. De ce nu-i da nimeni un cap in gura???

  Reply
 7. […] să permită doar celor de la PDL să împartă orice „vrea“ mușchii lor. Există un personaj, Laurențiu Lukacs – foto (dacă dați click pe link o să vedeți ce hram poartă), căruia îi place atât de mult […]

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.