blog-logo

Altar lansează „Mantra“ în Rockstadt

Altar lansează „Mantra“ în Rockstadt
Vineri seară, de la ora 21.00 până la miezul nopții ești invitat la un concert al trupei Altar, care a ales Clubul Rockstadt din Brașov pentru lansarea albumului „Mantra“.

Membrii trupei au aniversat în 20 mai 2011, 20 de ani de la înființare. “În primul rând, 20 de ani de Altar înseamnă foarte foarte multă muncă, dar şi foarte multe împliniri. 20 de ani este foarte mult, aproape jumătate din viaţa mea. Dacă punem totul în cumpănă, împlinirile sunt mult mai multe decât dezamăgirile”, a explicat Teo Peter Jr., basistul formaţiei Altar.

Potrivit lui Teo, trei dintre cei patru membrii ai trupei cântă în Altar de la început, ceea ce este o mare realizare pentru o formaţie din România. Prietenia este cea care i-a ţinut alături pe artişti, precum şi dragostea pentru muzică.

Alte articole:   Un bărbat a fost reținut de polițiști pentru că a omorât un animal sălbatic, iar altul a fost sancționat

“Important este că am ajuns după 20 de ani într-o formulă aproape identică cu cea de la început. Din patru membrii, trei sunt în Altar de la început. Este bine că încă mai avem energia necesară să scoatem piese şi albume noi. Am învăţat să fim prieteni, să fim ca o familie. Chiar dacă au fost discuţii în contradictoriu, la noi întotdeauna erau constructive, erau spre binele trupei. Cred că prietenia este secretul acestor 20 de ani, facem din inimă ceea ce facem, prietenia e cea care ne leagă”, a completat Teo.

Intrarea costă 20 de lei, iar primii 100 platitori au CD inclus. In deschidere va evolua trupa False Reality.
Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate