blog-logo

Doi copii din Codlea, bolnavi de sifilis în ultima fază. Există suspiciuni că au fost agresaţi sexual!

Doi copii din Codlea, bolnavi de sifilis în ultima fază. Există suspiciuni că au fost agresaţi sexual!

O fetiţă în vârstă de doar 3 anişori şi fratele ei, de 13 ani, din Codlea, au ajuns la spital cu diagnisticul de sfilils, în ultima fază. Medicii au descoperit că cei doi au şi leziuni în zona anală şi genitală.

Cazul a ieşit la iveală zilele trecute, când Spitalul Astra a sesizat Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Braşov (DGASPC). „Iniţial, copiii au fost internaţi la spitalul din Codlea, apoi au fost transferaţi la Spitalul Astra. În urma investigaţiilor medicale şi a analizelor efectuate, s-a stabilit că cei doi copii au sifilis în ultimul stadiu”, a spus directorul DGASPC Braşov, Virginia Martin, ciat de Adevărul.

Alte articole:   Marian Rasaliu, contre cu Ludovic Orban, pe tema construirii de camioane

Copiii au fost duşi astăzi la Serviciul de Medicină Legală Braşov pentru a fi examinaţi şi pentru a se stabili dacă aceste leziuni provin ca urma a unor abuzuri sexuale sau a bolii.

Copiii au rămas internaţi la Centrul de Primire Urgenţe al DGASPC, până la finalizarea anchetei. Ei mai au patru fraţi acasă, care sunt monitorizaţi de autorităţi.

„În această familie a mai avut loc un incident, anul trecut, când o soră de-a lor, în vârstă de 8 ani, a fost abuzată sexual, suspectul în acest caz fiind unchiul. Nu putem spune dacă acesta i-a abuzat şi pe cei doi fiindcă, din declaraţiile vecinilor, el nu a fost văzut de foarte multă vreme în preajma copiilor. Mama lor neagă orice abuz sexual“, a precizat Virginia Martin.

Distribuie dacă îți place!
  1. […] cercetări cu privire la faptul că doi minori  ar suferi de boli venerice, despre care am scris AICI. „Din primele cercetări s-a reţinut faptul că, minorii R.A.M. (în vârstă de 3 ani) şi […]

    Reply
  2. […] Raportul medico-legal în cazul celor doi fraţi din Codlea, în vârstă de 3 ani şi 13 ani, infectaţi cu sifilis arată că au boala de peste un an şi că nu au semne ale unui raport sexual recent sau mai vechi. […]

    Reply
  3. […] O fetiţă de 6 ani din Codlea a fost diagnosticată cu sifilis. Micuţa este prietenă de joacă cu fetiţa de 3 ani şi fratele ei de 13 ani, care au fost depistaţi cu aceeaşi boală, în luna ian… […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate