blog-logo

Zero bani în dosarul în care s-au cerut 13 miliarde de euro daune!

Zero bani în dosarul în care s-au cerut 13 miliarde de euro daune!

Instanţa s-a pronunţat astăzi in procesul intentat de Luminita Andrei (in numele tatalui ei, eroul de razboi si fostul detinut politic Stelian Chiper Baltatescu) statului roman.

Tribunalul Braşov a respins azi cererea Luminiţei Andrei. „Ea poate fi atacată cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare”, a precizat purtătorul de cuvânt al Tribunalului Braşov, judecătorul Alina Mioc.

Decizia instanţei nu a luat-o prin surprindere pe Luminiţa Andrei. „Sigur că nu e corectă, dar era de aşteptat. Am vorbit şi eu cu mai mulţi avocaţi şi se pare că aceasta este procedura. Eu am toate actele în regulă şi când voi epuiza toate căile de atac în ţară, voi merge la CEDO, unde voi cere exact aceeaşi sumă. Nu doresc să pun statul român la plată, ci vreau să plătească aceia care care s-au succedat la guvernare după 1990. Cei care se fac vinovaţi să plătească”, a spus Luminiţa Andrei, pentru Adevărul.

Alte articole:   Autobuz cu hidrogen, tur de prezentare la Brașov

Este vorba de o acțiune prin care aceasta solicită, conform Legii nr. 221/ 2009, despăgubiri statului român pentru prejudiciul suferit ca urmare a condamnării fostului luptător anticomunist şi erou de război. Procesul este iești din comun deoarece aceasta solicită daune în valoare de 13.600.093.023 de euro.

CITEŞTE ŞI: EXCLUSIV Peste 13 miliarde de euro, daune în procesul anticomunistului Băltăţescu

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.