blog-logo

PNL dă adunarea în Piaţa Sfatului, la ora 17.00. PSD susţine protestul

PNL dă adunarea în Piaţa Sfatului, la ora 17.00. PSD susţine protestul

După cum a anunţat Crin Antonescu, aseară, că PNL se va alătura protestatarilor din întreaga ţară, la Braşov, liberalii au anunţat că vor fi prezenţi în Piaţa Sfatului, de la ora 17.00.

„Astazi voi reveni in Piata Sfatului, si ii invit pe toti brasovenii sa o faca fara frica, cu incredere si intr-un mod pasnic. Ii invit pe tineri, studenti, profesori, medici, pensionari si pe toti cei care se simt nedreptatiti de actuala putere. Voi reveni in strada, deoarece de 3 ani si jumatate infrunt nesimtirea si aroganta unei administratii portocalii abuzive si corupte, fiindca de 3 ani… si jumatate vad cum este incalcata Constitutia Romaniei, fiindca alegerea brasovenilor nu a fost si nu este respectata!“, şi-a explicat prezenţa în rândul protestatarilor Adrian Atomei, preşedintele organizaţiei municipale a PNL Braşov.

Alte articole:   Incidența în județul Brașov: 9,24 la mia de locuitori. Moieciu a depășit cota de 17 la mie

În ceea ce-i priveşte pe social-democraţi, aceştia spun că susţin protestele de la Braşov. „Membrii noştri de partid vor fi prezenţi în Piaţa Sfatului şi vor protesta împotriva a tot ceea ce înseamnă această guvernare“, a delcarat primvicepreşedintele PSD Braşov, Cătălin Leonte.

„Membrii noştri de partid au participat la protest şi fără să le solicite cineva de la PSD acest lucru. Oamenii au ieşit în stradă din cauza propriilor nemulţumiri, din cauyă că au fost aduşi la exasperare de măsurile luate de actuala Guvernare, care le-a afectat profund de nivelul de trai“, a precizat Răzvan Popa, purtătorul de cuvânt al PSD Braşov.

Distribuie dacă îți place!
  1. de ce nu va duceti voi pe lumea cealalta?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate