blog-logo

Deznodământ: Magazinele mic.ro, închise de marți

Deznodământ: Magazinele mic.ro, închise de marți

Furnizorii reţelei de magazine mic.ro din Braşov au fost anunţaţi că „începând cu data de marţi, 17.01.2012, toate punctele MIC.RO se închid pe o perioada nedeterminată”. Această situaţie nu este valabilă doar pentru Brașov, ci în toată ţară.
Şi magazinul MiniMax din Râşnov este închis, iar oficialii companiei nu au răspuns solicitării Ziarului Financiar de a anunța public numărul de magazine închise şi planurile de viitor ale reţelelor MiniMax şi Mic.ro.

Pe numele companiei lui Dinu Patriciu au fost depuse la Tribunalul Bucureşti peste 20 de dosare de insolvenţă. Printre creditori se numără Romaqua Group (Borsec), Transilvania General Import-Export, Ocean Fish, Dorna Lactate, DR. Oetker sau Cafea Fortuna, dar și brașovenii de la Doripesco. O parte dintre aceste companii şi-au retras cererea de insolvenţă, însă altele merg înainte cu procesele pentru că nu şi-au primit banii, notează și bzb.ro.

Alte articole:   Râurile mici din judeţele Harghita, Covasna şi Braşov, sub avertizare de inundaţii până luni la amiază

În culisele pieţei de retail a început să circule un zvon încă din noiembrie faptul că Dinu Patriciu are probleme cu rețeaua Mic.ro și ar vrea să o vândă.

Distribuie dacă îți place!
  1. […] public numărul de magazine închise şi planurile de viitor ale reţelelor MiniMax şi Mic.ro. (Citeste continuarea…) FB.init();Show var lb_l_ret = {fb_id : '163383650388200',display_on_page : '1',display_on_post : […]

    Reply
  2. […] brasovmic.ro brasovstiri din brasov După cum scriam în urmă cu câteva zile în urmă, la Mic.ro este prăpăd. O informaţie de ultimă oră relevă faptul că omul de afaceri Dinu Patriciu, proprietarul […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.