blog-logo

VIDEO și FOTO! 1.000 de protestatari în Piaţa Sfatului!

VIDEO și FOTO! 1.000 de protestatari în Piaţa Sfatului!

21.25 Jandarmii au interzis protestatarilor din Brașov accesul pe peron. Oamenii erau hotărâți să se urce în tren și să meargă la Bucureși. Președintele Blocului Național al Revoluționarilor din Brașov, Dorin Lazăr Maior, a anunțat că protestul de la Brașov va fi reluat mâîne, de la ora 16.00.

20.30 Câteva zeci de persoane, unii spun că vreo 200, au pornit pe jos la Gară, pentru a pleca la București.

19.05 În Piaţa Sfatului sunt incendiate portretele lui Băsescu şi ale lui Boc, aşa cum au făcut la Revoluţie cu cele ale dictatorului comunist.

Piaţa Sfatului a fost declarată prima zonă din România „liberă de puterea portocalie“.

Alte articole:   Pandemia a gonit turiștii de la monumentele fortificate din Brașov

19.00 Circa o mie de persoane sunt acum în Piaţa Sfatului. Una dintre persoanele care protestează a leşinat şi primeşte îngrijiri medicale. Femeia şi-a revenit şi e scoasă acum din mulţime către Ambulanţă.

Webcam-urile din Piaţa Sfatului nu funcţionează din cauza numărului mare de persoane care vor să le acceseze.

18.20 Numărul celor care cer demisia lui Traian Băsescu în Piaţa Sfatului a depăşit 500. Lumea încă se adună în centrul Braşovului! S-a strigat nu doar „Demisia Băsescu“, „Nu comasate, vrem anticipate!“, ci chiar şi „Demisia Scripcaru!“.

18.00 Circa 300 de persoane au plecat din Piaţa Sfatului şi s-a dus în faţa Primăriei Braşov. Au fost blocaţi de jandarmi în momentul în care au vrut să intre pe aleea unde este statuia lupoaicei cu cei doi copii.

Alte articole:   Am luat iarna prin suprindere...

În acest moment, ei se întorc în Piaţa Sfatului. Numărul protestatrilor se măreşte, pentru mulţi dintre trecători li se alătură.

17.20 La această oră, în ultimele 20 de minute, s-au adunat deja 200 de persoane în Piaţa Sfatului. Sunt oameni de toate vârstele, de la copii mici până la bunici. Oamenii continuă să sosească.

Aceştia cer demisia preşedintelui Traian Băsescu şi a Guvernului.

Foto: Chris Mace Macedonschi, Mihai Codruț Nanu, Susanu Sorin,

Distribuie dacă îți place!
  1. Nu publicati si proclamatia lui Maior, cea cu orasul liber de portocaliu?

    Reply
  2. […] ceva? Altfel de ce un grup de persoane care vor să ajungă de la Braşov la Bucureşti cu trenul, să nu fie lăsaţi de jandarmi să păşească pe peronul […]

    Reply
  3. […] ”Am fost la ”revoluţie, în piaţă!!”…. ”Daa???” sursa foto John SeillmanBraşovean, născut din părinţi moldoveni – mîndru de asta dragi moldo-hateri […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate