blog-logo

Record:Încasări de 1,6 milioane de lei din transportul pe cablu în Poiana Braşov

Record:Încasări de 1,6 milioane de lei din transportul pe cablu în Poiana Braşov

Sfârşitul săptămânii trecute, când turiştii ruşi au venit la munte să sărbătorească Crăciunul pe rit vechi, a fost de departe cel mai bun weekend turistic din istoria staţiunii Poiana Braşov, potrivit capital.ro. Incredibila sumă de 1,6 milioane de lei sunt încasările aduse numai din transportul pe cablu.

Practic, în perioada 6-8 ianuarie, mijloacele de transport pe cablu din Poiana Braşov au fost utilizate de 22.000 de persoane pe zi, iar peste 160.000 de turiști au urcat în Masivul Postăvarul în perioada 28 decembrie 2011 – 8 ianuarie 2012.

Preţurile la transportul pe cablu au rămas aceleaşi ca şi anul trecut. O urcare cu telecabina costă 19 lei şi o urcare şi o coborâre cu reducere pentru copii este 30 de lei. Cei care au vrut să schieze o zi întreagă şi să folosească transportul pe cablu au putut opta pentru o cartelă în valoare de 125 de lei.

Alte articole:   5 elemente de bază de luat în considerare înainte de a înființa o afacere de comerț electronic

Sumele încasate din vânzarea biletelor pentru transportul pe cablu sunt gestionate de Primăria Braşov, iar o parte din bani o primeşte Ana Teleferic.

 

 

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.