blog-logo

Maria Petrașcu, decorată de Băsescu!

Maria Petrașcu, decorată de Băsescu!

Preşedintele României, Traian Băsescu, a semnat astăzi Decretul privind conferirea post-mortem a Ordinului Naţional “Serviciul Credincios” în grad de Cavaler, jurnalistei Maria Petraşcu, ,,în semn de recunoştinţă şi apreciere pentru obiectivitatea şi profesionalismul de care a dat dovadă de-a lungul unei cariere de excepţie în presă, reprezentînd un exemplu pentru tinerele generaţii de jurnalişti“, se arată în comunicatul preşedinţiei.

Conform legii, Cavalerii ordinelor sunt asimilaţi gradelor militare şi beneficiază de onoruri militare. Gradul de Cavaler al ordinului este asimilat gradului de locotenent.

Din păcate, președintele a „omis“ faptul că Maria a luptat zeci de ani împotriva unui securist, Nicolae Paraschiv, maior al Securității, care este protejatul vicepreședintelui PDL Brașov, primarul George Scripcaru….

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   VIDEO Schengen: Europarlamentarul Eugen Tomac anunță că a deschis luni o acțiune împotriva Consiliului UE la Curtea de Justiție
  1. […] acestuia din funcție, pentru că a făcut poliție politică. Este vorba despre Sorin Boacă și Maria Petrașcu. Articole […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.