blog-logo

Magazin online pentru proteze mamare, lansat la Braşov

Magazin online pentru proteze mamare, lansat la Braşov

S-a lansat www.gentlecare.ro, primul magazin online din România, cu produse pentru femeile care au suferit o operatie de mastectomie, care are sediul la Braşov. Practic, persoanele interesate pot comanda online protezele mamare şi lenjeria intimă, necesară din orice colţ al ţării, produsele urmând a fi livrate prin curier, plata urmând să se facă la livrare.

Prin linia diversificata de produse GentleCare.ro este capabil sa raspunda nevoilor variate ale femeilor de toate varstele care s-au confruntat cu o mastectomie. GentleCare.ro este  magazinul in care doamnele si domnisoarele sa poata gasi produse ce pot defini notiunile de calitate si  confort pentru a putea relua o viata normala.

„GentleCare.ro vrea sa reintregeasca  nevoia de feminitate a celor care au trecut printr-o mastectomie, prin restaurarea unei imagini pozitive fata de propriul corp, prin reinnoirea increderii si a respectului de sine. Protezele de san, accesoriile acestora, lenjeria speciala, atat cea de zi cu zi, cat si costumele de baie sunt realizate de cei mai buni specialisti in domeniu, rezultatul muncii acestora fiind o gama larga de produse“, au declarat pentru newsbv.ro proprietarii magazinlui online.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   VIDEO Imagini cu cerbi în duel surprinse în pădurile din Brașov
  1. […] multe informații despre magazinul online din Brașov, găsiți AICI Articole […]

    Reply
  2. Cum pot fi văzute protezele?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.