blog-logo

15 ianuarie, data la care se dă oficial startul cumpărăturilor ieftine

15 ianuarie, data la care se dă oficial startul cumpărăturilor ieftine

Oficial, perioada de reduceri (soldări) începe doar din 15 ianuarie, însă, o mulțime de magazine din Braşov au scăzut deja preţurile la produsele de iarnă. Comercianții vor să scape de marfa de sezon și se pregătesc să lanseze pe piață noile colecţii de primăvară-vară 2012.

Pe strada Republicii, de exemplu, aproape toate magazinele afişează scăderi de preţuri de până la 70% la îmbrăcămintea şi încălţămintea de iarnă. Dacă aveţi noroc, puteţi găsi pulovere la preţuri cuprinse între 29 şi 69 de lei, dar care iniţial costau peste 89 – 100 de lei, sau pantaloni la 50 de lei, în loc de 110. Trebuie doar să vă înarmaţi cu multă răbdare pentru că, pe cât de mari sunt reducrerile, pe atât de mare este şi aglomeraţia din magazine, scrie Adevărul.

Alte articole:   Un medic propune celor care nu cred în existența COVID sau minimizează gravitatea infecției să-și asume și consecințele

De asemenea, prețuri atractive veți găsi și pentru încălţăminte. Cizme şi bocanci, din piele de bună calitate, se vând la preţuri cuprinse între 150 şi 250 de lei. În decembrie costau dublu…

Ai un pont? Scrie la rubrica de comentrii de unde putem lua marfa de bună calitate, la preț de chilipir, la tine în oraș!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.