blog-logo

Șumudică: Fără jucători noi, ne batem pentru retrogradare!

Șumudică: Fără jucători noi, ne batem pentru retrogradare!

Marius Şumudică, antrenorul celor de la FC Braşov, a comentat campania de trasferuri a echipei sale care pînă în momentul de faţă n-a reuşit să aducă nici un jucător.

Lucrurile încep să se complce la FC Brașov, după ce Ioane Neculaie a vândut jucători valoroși pe mai nimic (cel puțin oficial) către Steaua, coincidență sau nu, după un meci tot cu Steaua în care jocul brașovenilor nu prea a convins, deși îi putea învinge pe bucureșteni.

 „Achiziţii deocamdată nu! Ioc! Momentan doar au plecat jucători. Chipciu e mai mult ca sigur plecat, Cristescu a semnat deja cu U Cluj.  Sunt două nume care atârnă, două nume care atârnau în evoluţia echipei, ajutau foarte mult. Avem nevoie imediată de jucători, fiindcă altfel există posibilitatea să ne batem cu şanse certe la retrogradare”, a spus Marius Şumudică la DolceSport.

Alte articole:   Accident pe strada Hărmanului, duminică noapte

Chiar dacă Mircea Cristescu va pleca abia în vară, Şumi nu e convins că va reuşi să-l motiveze suficient în retur: În opinia mea, va fi destul de greu ca el să continue alături de noi fiindcă mai are 5 luni de contract. E greu să îl capacitezi şi să se gîndească la ce are Braşovul de făcut”.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.