blog-logo

Scrisoare deschisă către primarul George Scripcaru şi deputatul Florin Postolachi

Scrisoare deschisă către primarul George Scripcaru şi deputatul Florin Postolachi

Sorin Boacă și-a tatuat simbolurile revoluției pe mână. Foto: Adevarul

Revoluţionarul braşovean Sorin Boacă este în cea de a 13-a zi de greva foamei. El a remis redacţiei noastre o scrisoare deschisă, pe care o publică integral.

Ma aflu in greva foamei din data de 27.12.2011 pentru urmatoarele motive :

1. Sunt solidar cu greva foamei aflata in a 50 -a zi,  a lui Teodor Maries, presedintele “Asociatiei 21 Decembrie 1989” Bucuresti, care, la 21 noiembrie, 2011, a declansat acest protest extrem in semn de solidaritate cu copiii Eroilor Martiri din Decembrie 1989 precum şi cu Luptătorii Remarcaţi prin Fapte Deosebite în Revoluţia română.
Cred ca si Domnia sa ca “ Eroii Martir şi Luptătorii Remarcaţi au fost în primele rânduri, asumându-şi toate riscurile pentru înlăturarea dictaturii şi cucerirea Libertăţii si ca recunoştinţa nu are termen de expirare. Legea Recunoştinţei trebuie respectată!”
In urma demersurilor  lui Teodor  Maries si ale membrilor asociatiei pe care o conduce, Asociatia “ 21 Decembrie 1989” Bucuresti,  a reusit sa obtina, de curand, de la CEDO, o sentinta  definitiva urmare careia Justiţia din România trebuie să găsească şi să condamne toti vinovaţii pentru crimele din Decembrie 1989. Drept urmare crimele comise nu se mai prescriu, asa cum intentiona statul roman, iar criminalii si complicii acestora trebuie  sa fie judecati si condamnati, si, daca beneficiaza si de drepturile acordate de Legea Recunostintei, 341/2004, acestea trebuie sa fie anulate iar persoanele vinovate sa fie deferite justitiei.
La fel trebuie sa se intample si cu toti securistii care au facut politie politica si cu  toti turnatorii-informatori ai fostei Securitati, care au au fost depistati de CNSAS si care au decizii definitive si irevocabile in acest sens de la Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei.
2. Am decis sa intru in  greva foamei si pentru a cere astfel demiterea secretarului Primariei Brasov, Nicolae Paraschiv, un fost ofiter de securitate care a facut politie politica timp indelungat, inainte de 1989, si  care a umilit si batjocorit astfel multi brasoveni nevinovati, doar pentru faptul ca acestia nu erau de acord cu regimul communist si cu politica totalitara a cuplului Ceausescu si pentru ca au vrut sa fie liberi.
In momentul de fata fostul securist tortionar de la Primaria Brasov are decizie de politie data nu de Sorin Boaca ci de Inalta Curte de Casatie si Justitie,cel mai inalt for judecatoresc din Romania.
Cu toate acestea, tortionarul dovedit, Nicolae Paraschiv, continua sa ocupe o inalta functie publica in Primaria Brasov, tolerat si nestingherit de nimeni,  functie foarte bine platita din bani publici, adica din banii nostri, inclusiv din ai celor care au fost anchetati, amenintati si toturati de acesta in timpul anchetelor de la Securitatea Brasov.
Mai mult, acelasi Nicolae Paraschiv are si Certificat de Luptator Remarcat prin Fapte Deosebite ( care or fi  fost acelea???!!!) in baza caruia a beneficiat si beneficiaza de diferite drepturi.
As vrea sa stiu daca domnul primar George Scripcaru, care are  si el certificat de revolutionar, are cunostinta despre toate acestea si daca da, de ce il mai mentine in functie pe securistul tortionar si “revolutionar” Nicolae Paraschiv?
Deasemenea, il intreb si pe presedintele  Asociatiei “ 15 Noiembrie 1987” Brasov, deputatul PDL, Florin Postolache, ce parere are in legatura cu securistul tortionar, secretarul Primariei Brasov, si daca are de gand sa ia vreo pozitie, avand in vedere si faptul ca domnia sa ii reprezinta tocmai pe cei care au fost arestati, anchetati bestial si condamnati de Securitatea si Militia comunista a lui Ceasescu pentru ca au indraznit sa iasa in strada la 15 Noiembrie, 1987?

Astept un raspuns si o luare de pozitie de la acesti inalti demnitari dar si de la toti ceilalti conducatori ai clasei politice din Brasov.

Sorin Boacă

vicepreşedinte Asociaţia 21 Decembrie 1989

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate