blog-logo

Plagiat?? Copy-paste în industria rapului din Brașov!

Plagiat?? Copy-paste în industria rapului din Brașov!

O postare făcută de Came Cocoon în grupul newsbv.ro, de pe Facebook – Ști(r)i din Brașov, dezvăluie că este la un pas de a izbucni un scandal monstru în lumea  rapului.

„Cel mai mare scandal din istoria rapului brasovean, incepe de abia acum: Guess Who, BUG Mafia, Parazitii, Hi-Q, Cassa Loco, au plagiat melodiile lui Cassanova Threex, coincienta sau copie? Urmariti clipul care dezvaluie adevarul gol golut“, ne-a scris Came.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Incidența cazurilor de COVID-19 este 3,39 în județul Brașov și 4,22 în municipiu.
  1. Cassanova Threex cauta sa-si faca publicitate, toate dovezile sunt inutile si sunt PURA COINCIDENTA! Adica daca a zis el despre Ana,Dana,Maria etc…Parazitii n-ar avea voie sa zica si ei? Este o manareala la mijloc si toata chestia asta este un mare C*CAT, si de a baga raca si de a cauta, repet, publicitate! Asa ca domnul Cassanova Threex va rog frumos sa va dati demisia din functia de MC, vad ca ati cam innebunit! Astept replica, si daca se poate, una civilizata! Pace!

    Reply
  2. waaaw, Cassanova al stiu de cand eram in liceu, era cel mai cunoscut atunci in toata tara cu porno rapul, parca prin 90 era cu Beciu si Pacce si Boysonic, prin concerte, ce amintiri ..
    Daca stiti cumva caut si un cont de a lui cassanova va rog sa ma anuntati..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate