Oportunități de voluntariat în Brașov și/sau UE (evs)

Oportunități de voluntariat în Brașov și/sau UE (evs)

Voluntari Colors în acţiune

Dacă te interesează să te implici ca voluntar în proiecte brașovene sau internaționale, citește informațiile de mai jos și contactează Asociația Colors (as_colors@yahoo.com) sau organizația indicată:

– EVS în Finlanda: Mai multe organizații din Finlanda caută voluntari pentru stagii cu durată între 7-12 luni, care încep din vara 2012. Majoritatea proiectelor vizează persoane cu nevoi speciale. Mai multe informații găsești pe maailmanvaihto.fi. Termen limită: 10 ianuarie.

– EVS în Salonic, Grecia: United Societies of Balkans caută trei voluntari pentru un proiect cu activități culturale, de 10 luni, care va începe în septembrie 2012. Mai multe informații despre proiect găsești aici. Termen limită: 10 ianuarie.

Alte articole:   Spărgătorii profesioniști au venit acasă și au dat mai multe lovituri, ca în filme. Cum operau?

– EVS în Tirol, Austria: InfoEck-Jugendinfo Tiro caută voluntari pentru stagii de un an, cu începere din toamna 2012, pentru un centru de tineret și un centru de protecție a copiilor. Mai multe informații găsești pe mei-infoeck.at. Termen limită: 8 ianuarie.

EVS (European Voluntary Service) este programul Uniunii Europene prin care tineri între 18-30 de ani pot lua parte la stagii de voluntariat într-o altă țară din Uniunea Europeană, din vecinătatea UE sau într-o altă țară parteneră din lume, pentru a ajuta, a schimba, a se implica și mai mult decât toate, a învăța! EVS promovează implicarea, toleranța între tineri, diversitatea și credința că poți schimba lucrurile, oriunde ai fi.

Alte articole:   05.08.2020 Numărul persoanelor infectate cu coronavirus a ajuns la 3413 în județul Brașov. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 91 de cazuri noi

 

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate