După ce s-a păruit cu Memelușa, Turcu jr. a făcut circ în Bamboo

După ce s-a păruit cu Memelușa, Turcu jr. a făcut circ în Bamboo

Marius Turcu și Teodora Stoica sunt două beizadele, care au ajuns „vedete“ de tabloid doar pentru tații lor: Vasile Turuc, și MM Stoica. Turcu Jr. si Memelusa, la final de 2011, a fost una cu scantei si s-a lasat cu un scandal de proportii. Desi joi noaptea au fost impreuna in club (potrivit unor surse ar fi Kasho), unde au petrecut si au plecat in zori tinandu-se de mana, vineri seara, lucrurile au luat-o razna. Fiul cel mic al lui Vasile Turcu a iesit singur intr-un club din Brasov. La un moment dat, acolo si-a facut aparitia si Teodora Stoica, impreuna cu un grup de amici.

Remarcandu-i prezenta, Memelusa s-a gandit ca nu ar strica sa il intarate putin pe fostul ei iubit si a inceput sa danseze provocator pe o masa, aruncandu-si priviri cu subinteles cu cativa tineri din club. Turcu jr. nu a rezistat, a imbrancit-o si i-a reprosat ca il face de ras. Memelusa nu s-a lasat mai prejos si i-a dat si ea o palma peste fata lui Marius Turcu, apoi s-a retras in graba la grupul ei de prieteni.

Abia dupa interventia mai multor persoane din anturajul celor doi spiritele s-au calmat. Incidentul a marcat-o pe fiica lui Mihai Stoica, ea fiind de negasit in seara de Revelion. Nu acelasi lucru se poate spune si despre Turcu Jr. Cu chef de distractie, acesta a mers sambata noapte in Bamboo Brașov, insotit de un bodyguard. Conform unor martori oculari, fiul lui Turcu era extrem de euforic, efect probabil si al aburilor trecerii in noul an, iar spre dimineata chiar s-a urcat pe statuia in forma de Buddha.

Alte articole:   Scenariul negru pentru luna august: Numărul infectărilor cu coronavirus ar putea ajunge la 1.200 – 1.600 de cazuri zilnice
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.