Horia Brenciu: „La «Vocea României», câştigătorul am fost eu!”

Horia Brenciu: „La «Vocea României», câştigătorul am fost eu!”

„Vocea României” s-a terminat şi odată cu ea s-a născut speranţa în inimile concurenţilor care cred că această emisiune a fost un pas important în cariera lor. Braşoveanul Horia Brenciu, membru al juriului, nu a reuşit să fie el cel care a dat câştigătorul, dar susţine că, dintre toţi, el este câştigătorul.

„Ieri seara la «Vocea Romaniei» cistigatorul am fost eu! De ce? E simplu! In primul rind, m-am imbogatit cu multe voci superbe, cu 3 antrenori, cu o orchestra si un balet de milioane. In al doilea rind, am cunoscut o echipa de vis si am facut parte din cea mai complexa productie de televiziune realizata la ora actuala in Romania. Si nu in ultimul rind, v-am intilnit pe voi, prietenii mei de pe fb… Pe scurt am avut una dintre cele mai formidabile experiente din viata mea! Si cred ca nu sint singurul care s-a bucurat de toate astea, nu-i asa?”, a postat Horia Brenciu pe pagina lui de Facebook.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Un colegiu din Făgăraș face campanie pentru accesul la învățământ al copiiilor provenind din mediile defavorizate
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.