Gigi Becali, un cioban la Poiana Brașov

Gigi Becali, un cioban la Poiana Brașov

Prezent în Poiana Braşov pentru a petrece Revelionul, Gigi Becali (53 de ani) şi-a văzut visul cu ochii. Într-o vizită-fulger, consumată la o stână din vecinătatea staţiunii montane, latifundiarul şi-a etalat cunoştinţele în treburile “ciobăneşti”. Gigi Becali a părăsit Hotelul Aurelius Împăratul Romanilor şi, echipat cu bocanci de vănători de munte şi cu o căciulă de blană, s-a îndreptat, la volanul unui Mercedes, spre stâna turistică, cu scopul declarat de a-şi procura brânză pentru petrecerea de Revelion. Ajuns la destinaţie, patronul Stelei a fost întâmpinat de un cioban, care a acceptat să-i împrumute pentru scurt timp sarica şi toiagul! “În Poiană nu se găseşte decât brânză de vacă. Aşa că am venit aici să mănânc de-aia de oaie. Am ales-o direct de pe fundul putinei, pentru că cea de la suprafaţă prinde aer”, ne-a declarat, ca un veritabil cunoscător, patronul Stelei.

Alte articole:   ADN, primul partid care a depus la Biroul Electoral liste complete pentru Consiliul Județean

Acesta a susţinut că dă ortul popii dacă nu mănâncă zilnic brânză: “Îmi place să mulg oile, să simt aburul laptelui, pe care-l răcesc din castron în castron. Pentru mine nu există o zi fără brânză. Dacă nu mănânc brânză, mor!”.

Latifundiarul din Pipera a explicat ulterior şi modul în care triază oile. “La mine e important ca oile să nu fie sterpe. Pe alea nu le ţin: le tai sau le dau. Care n-are lapte, la tăiat!”, a explicat Gigi Becali pentru Libertatea.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate