Pensiunile şi hotelurile din Braşov sunt ocupate în proporţie de 95% de Revelion

Pensiunile şi hotelurile din Braşov sunt ocupate în proporţie de 95% de Revelion

Ca şi în alţi ani, pensiunile şi hotelurile din staţiunile Predeal şi Poiana Braşov, dar şi cele din zona Râşnov-Bran-Moeciu au fost la mare căutare de Sărbători. De Revelion, de exemplu, toate aceste locuri de cazare au fost ocupate în proporţie de 95 la sută de Revelion, preţurile oscilând între 150 de lei/zi de persoană şi peste o mie de euro de persoană pe un sejur într-un hotel de cinci stele.

Preţurile practicate sunt la fel ca anul trecut, unele ajungând să fie chiar mai mici, potrivit Mediafax. Cele mai mici preţuri de Revelion sunt în pensiunile şi vilele din zonele rurale, incluse în Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC), care sunt cuprinse între 150 şi 300 de lei de persoană pe zi, preţ care include micul dejun, cina festivă în noaptea de Revelion.

Alte articole:   Tânăr prins drogat la volan

Preţurile în hotelurile şi pensiunile din Predeal sau Poiana Braşov sunt ceva mai scumpe, fapt pentru care unele hoteluri au fost ocupate 100%, iar altele doar pe jumătate. Cei care au dorit să-şi petreacă noaptea dintre ani la o pensiune de două stele în Predeal, au plătit pentru un sejur de minim cinci nopţi pentru Revelion suma de 80 de euro/noapte/camera dublă. Pentru grupurile de turişti care au vrut să închirieze o pensiune întreagă, cu o capacitate de 14-16 locuri, vor scoate din buzunar 2.000 de euro pentru 3 nopţi de Revelion sau 2.400 de euro pentru un sejur de patru nopţi.

Cele mai mari preţuri sunt practicate în Poiana Braşov, acolo unde la un hotel de patru stele turiştii trebuie să plătească între 900 şi 1.000 de euro/persoană pentru 4 sau 5 nopţi. În acest pachet turiştii au acces la piscină, saună şi fitness, activităţi zilnice pentru copii la grădiniţa hotelului, seri tematice, precum şi spectacole de muzică cu artişti cunoscuţi.

Alte articole:   Ce candidați a stabilit UDMR în județul Brașov până la această oră

 

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate