blog-logo

Nu mai ninge până la Revelion! Vremea probabilă

Nu mai ninge până la Revelion! Vremea probabilă

Turiştii care şi-au programat noaptea de Revelion la munte trebuie să se mulţumeasă cu zăpada care a căzut până acum. Meteorologii anunţă că, în următoarea perioadă, vremea se va încălzi şi nu vor mai cădea fulgi de nea, cel puţin până în noaptea în care vom trece în 2012.
În unele zone a nins, însă prea puţin. În staţiunile montane, administratorii de pârtii au dat drumul la tunurile de zăpadă pentru a se putea schia în condiţii acceptabile. Potrivit meteorologilor, până la Revelion nu va mai ninge în zona de munte.

În următoarele patru zile, pe Valea Prahovei temperatura minimă va fi de -4 grade Celsius, iar maxima de 9 grade Celsius, destul de cald pentru această perioadă. Aproximativ aceleaşi valori se vor înregistra şi în zona Braşovului, în Poiană şi Bran.

Distribuie dacă îți place!
  1. Tunurile de zăpadă apara din greu profiturile proprietarilor de pensiuni si hotelierilor de la munte. In lipsa acestora si a omatului de pe partii, numarul turistilor ar fi cu siguranța mult mai mic.:) Sa multumim celor care au inventat acest minunat dispozitiv!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.