blog-logo

Cătălin Leonte: „Există o «elită» care a respectat ordinul preşedintelui-jucător: Să trăiţi bine!“

Cătălin Leonte: „Există o «elită» care a respectat ordinul preşedintelui-jucător: Să trăiţi bine!“

Cătălin Leonte, primvicepreşdinte PSD Braşov

Prim-vicepreşedintele PSD Braşov, Cătălin Leonte, a explicat, pe blogul lui, cine sunt românii care „trăiesc bine“, la trei ani de la alegeri.

„Există o «elită» care a respectat ordinul preşedintelui-jucător: oligarhia portocalie. Grupul de oameni care a pus mâna pe toate funcţiile din stat şi care lucrează, mână în mână, cu afaceriştii abonaţi la banii publici. Într-o ţară săracă, singura sursă de îmbogăţire o reprezintă afacerile cu statul. Guvernarea portocalie a creat un stat oligarhic, în care o majoritate cu foarte puţine resurse întreţine o minoritate care îi „mănâncă” resursele într-o murdară complicitate cu cei de la putere“, scrie Leonte.

Liderul PSD Braşov spune că Braşovul este un model pentru sistemul oligarhic, având un primar-vicepreşedinte al PDL la nivel naţional şi cu câţiva afacerişti care „rad” contractele Primăriei pe care George Scripcaru o conduce: „Deşi controlează în totalitate Consiliul Local, dl. Scripcaru nu a făcut nimic pentru oameni. Nimic pentru şomeri, pensionari, suferinzi. Nu a adus investiţii, nu a creat locuri de muncă. Lipsit de viziune, a îndatorat comunitatea pentru a-şi îmbogăţi amicii. Pe blat, ne-a supraîncărcat nota cu sensuri giratorii, asfalt şi panseluţe…“.

Alte articole:   234 - numărul de voturi de care are nevoie Cioloș ca să aibă Guvern


Distribuie dacă îți place!
  1. ce frumos spune domnu vice…uita ca acest sistem a baronilor locali si sleatha de slugoi pusi sefi la deconcentrate e brevetat de PSD-Nastase. aripa hard a partidului, din care face parte si pres-ul, are in vedere acelasi principii. si daca vad ultimele decizii ale CL..vis-a vis de oferirea cadou a fostului cinema Modern unui psd-ist, atunci intreb..unde e clientela portocalie?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.