blog-logo

Se confirmă: șmecherii cu jeep au loc de parcare pe „zebră“

Se confirmă: șmecherii cu jeep au loc de parcare pe „zebră“

Foto: Petrila Radu Emilian

În cel mai „verde“ oraș al României, atât de verde că de sărbători devine „oraș de poveste“, șmecherii care și-au tras un 4×4 parchează pe unde vor ei. Din păcate, serviciul în cauză este este prestat de RAT Brașov, ceea ce a dus la o scădere drastică a acțiunilor pe această temă în municipiu. Posibil să fie o explicație și ancheta penală în desfășurare pe această temă.

Cert este că nici milițienii de la Circulație nu se omoară ca adunatul banilor la bugetul de stat, pentru ca altfel ar fi depistat multe situatii de acest gen in trafic. Ultima poza primita este pe str. N. Bălcescu, în spate la Colegiul Unirea. Mai la vedere, chiar nu știm unde să fie parcată „provocator“ o mașină. Dar, dacă ești șmecher, își permiți orice….

CITEȘTE ȘI:

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Zărnești: După ce au băut bine, o femeie și-a înjunghiat iubitul
  1. lucrurile sunt aparent OK.. doar agentul de politie, nu se specifica in lege daca nationala sau locala, constata contraventiile la codul rutier. nu am vrut din motive de exprimare jurnalistica sa spun iarasi lege sau decret cum era inainte de 1989, si pt ca in tara asta HCL, adica hotarari ordinare de consiliu local, bat legea. curat legal

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate