Creativitate pentru seniori: sesiune destinată decorațiilor de Crăciun

Creativitate pentru seniori: sesiune destinată decorațiilor de Crăciun

Puneți bunicii la treabă! Ca să nu se plictisească singuri în casă, uitați de copii și nepoți, seniorii din Brasov sunt asteptati la doua ateliere de creativitate, care vor avea loc in 8 si 9 decembrie, la Casa Baiulescu. Tema lunii sunt decoratiile de Craciun.

Persoanele peste 55 de ani din Brasov sunt asteptate la o noua editie a atelierelor de creativitate, avand ocazia sa isi confectioneze decoratii pentru bradul de Craciun din hartie, sa picteze decoratii de lut sau sa invete cum sa aranjeze intr-un mod creativ masa festiva. Atelierele de creativitate pentru seniori vor avea loc in 8 decembrie, de la ora 17 si in 9 decembrie, de la ora 10, la Casa Baiulescu (franceza).

Atelierul de creativitate este o oportunitate de a petrece timpul liber intr-un mod placut, redescoperind lumea lucrurilor frumoase, a obiectelor confectionate manual, socializand cu persoane de aceeasi varsta. Participarea seniorilor la atelier este gratuita, finantarea activitatii facandu-se prin proiectul “Plimbari in cartier”, care isi propune sa activeze varstnicii, scotandu-i la plimbari in cartier, dar si la activitati lunare de socializare, creativitate, miscare si jocuri.  Pentru informatii suplimentare contactati reprezentanții Asociatiei Colors, telefon 0745.052.151.

Alte articole:   Hochei: Corona, pe podium în prima fază din Erste Liga
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap